Ole (atonu) ole Volkswagen Polo G40 sili ona lelei mo le fa'atau atu i Potukale

Anonim

Fa'asalalau i le 1991 le Volkswagen Polo G40 o se taavale e tele naua le fatu mo le laititi o chassis. Na lauiloa mo ana amio le mautonu ma le malosi o lana afi, o le Volkswagen laitiiti na mafai ona avea ma se faailoga i totonu o taga-roketi.

O le kopi o loʻo matou talanoa ai o loʻo faʻatau atu i le Konzept Heritage stand, i Odivelas, ma e foliga mai e le mama. Toe faʻaleleia ma e tusa ma le 173 000 kilomita na ufiufi talu ona oʻo i auala i le 1993, le itiiti Polo G40 tau €10,900.

O le mafuaaga autu na lauiloa ai le lomiga spicier o le tupulaga lona lua o le Polo o le mafutaga o le afi 1.3 l laiti ma le G-lader volumetric compressor (o le G na sau iinei i le 40th o le fua o le compressor). Faʻafetai i le faʻaogaina o le compressor, na amata ai e le Siamani laʻititi le aitalafu 115 hp (poʻo le 113 hp i le catalyzed version).

Volkswagen Polo G40

Ua tele naua le fatu, ua laititi foi taavale

Faʻafetai i le faʻateleina o le mana, na mafai ai e le Polo G40 ona oʻo atu i le 0 i le 100 km / h i lalo ifo o le 9s ma ausia le saoasaoa maualuga o le 200 km / h. I le isi itu o le tupe siliva o nei faʻamanuiaga uma o se taʻavale sa i ai ni faʻalavelave matuia i le tausisia o le maualuga maualuga e mafai e le afi ona ofoina atu le SUV Siamani.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E na'o le ta'avale na mamanuina i le tuai o le 70 ma le mana sili atu i lalo i le mafaufau. O le mea lea, soʻo se taumafaiga i se taʻavale taʻavale aʻo ave le Volkswagen na avea ma taʻaloga o le "Russian roulette", ona o taofi na o le faʻagesegese o le taʻavale ma le faʻamaloloina ma le fausaga lima masani na tauina taua moni e taofi le Polo i le auala.

Volkswagen Polo G40

E ui lava i lona "faigata" taulimaina, o le Polo G40 ua faʻamautuina o ia lava o se faʻailoga o le 90. Ma e ui e faigata ona ave le Polo G40 i se tulimanu ma alu ese mai ai e faʻamatala le tala, o se tasi lea o na taavale e tele. o matou taliaina i le pioga, faletaavale e aunoa ma le mafaufau faalua.

Faitau atili