Susu maia i le Mercedes-Maybach S-Class fou. Aua pe a le lava se "faigofie" S-Class

Anonim

E ui lava o le faʻataʻitaʻiga mamalu muamua ma le faʻailoga faʻalua MM ua "faʻaititia" i se masini faʻapitoa faʻapitoa, o le mea moni o le mea fou lea. Mercedes-Maybach Vasega S (W223) o lo'o fa'aauau pea le le gata o mea taugata ma tekinolosi.

E pei o le umi umi o le Mercedes-Benz S-Class fou e le o lava faapitoa, o le Mercedes-Maybach S-Class fou o loʻo i totonu o se vaega o ia lava pe a oʻo i le fua. O le uili o le uili na faʻalauteleina e le isi 18 cm i le 3.40 m, ma suia ai le laina lona lua o nofoa i se ituaiga o nofoaga tuʻufua ma faʻapitoa faʻatasi ma lona lava tau pulea ma filigree ufiufi i paʻu.

O nofoa pa'u ea malulu i tua e le gata o lo'o i ai se galuega fa'afefe, ae mafai fo'i ona fa'asaga i luga i le 43.5 tikeri mo se (sili atu) fa'anofo filemu. Afai e tatau ona e galue i le pito i tua nai lo le tu filemu, e mafai ona e tuʻu le nofoa i tua toetoe lava 19 °. Afai e te manaʻo e faʻaloaloa atoa ou vae, e mafai ona e tuʻu le nofoa pasese e faʻagaioi i le isi 23°.

Mercedes-Maybach S-Class W223

O le ulufale atu i nofoa taugata e lua i tua e sili atu ona pei o faitotoa nai lo faitotoa ma, pe a manaʻomia, e mafai foi ona tatala ma tapuni eletise, e pei ona tatou vaʻaia i Rolls-Royce - e oʻo lava mai le nofoa avetaavale. E pei o le muamua, o le faʻamalama lona tolu na faʻaopoopoina i le Mercedes-Maybach S-Class matagofie, lea e faaopoopo atu i le oʻo atu i le 5.47 mita le umi, na maua ai le lautele C-poutu.

Mercedes-Maybach, faʻataʻitaʻiga manuia

E ui lava o Maybach ua le toe avea ma se faʻailoga tutoʻatasi, e foliga mai ua maua e Mercedes se faʻataʻitaʻiga pisinisi manuia moni mo le faʻailoga iloga, toe faʻafouina o le faʻamatalaga sili ona matagofie o le S-Class (ma, talu ai nei, le GLS).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le manuia e mafua, aemaise lava, i le manaoga faʻamaonia i Saina, o le Mercedes-Maybachs na faʻatau atu i le lalolagi atoa i le averesi o 600-700 iunite i le masina, faʻaputuina 60 afe taavale talu mai le 2015. Ma manuia foi ona o le Mercedes-Maybach Vasega Sa maua le S e le gata i le 12-cylinder, faʻaleleia le faʻataʻitaʻiga o ata taugata, ae faʻapea foʻi ma le sili atu le taugofie o masini ono ma le valu-silinder.

O se fuafuaga e le suia ma le tupulaga fou ua faʻaalia nei. O lomiga muamua e taunuu i Europa ma Asia o le a faaauupegaina i le valu- ma le 12-silinder afi gaosia, faasologa, 500 hp (370 kW) i le S 580 ma 612 hp (450 kW) i le S 680. ma V12. I se taimi mulimuli ane, o le a aliali mai se poloka i totonu o le ono i'a, fa'apea fo'i ma se fa'aputuga fa'afefiloi e feso'ota'i ma lena lava pu'upu'u ono. Se'i vaganā ai le suiga fou o le plug-in hybrid i le lumana'i, o isi afi uma e la'ititi-hybrid (48 V).

Mercedes-Maybach S-Class W223

Mo le taimi muamua, o le Mercedes-Maybach S 680 fou e sau ma le fa-uili taavale e pei o tulaga masani. O lona tauva sili ona tuusa'o, o le Rolls-Royce Ghost (foi fou), na faia foi se mea faapena i le tolu masina talu ai, ae o le Rolls-Royce la'ititi, i le 5.5 m le umi, e mafai ona umi atu nai lo le Mercedes-Maybach S-Class fou, o le le tele o le S-Class - ma o le a vaʻaia e Ghost se faʻaopoopoga faʻaopoopoga faʻasologa o uili ...

O meafaigaluega taugata i le Mercedes-Maybach S-Class e fa'afiafiaina

O moli ambient e ofoina atu 253 LED taʻitasi; o le pusaaisa i le va o nofoa pito i tua e mafai ona fesuisuiai lona vevela i le va o le 1 ° C ma le 7 ° C ina ia i ai le champagne i le vevela atoatoa; ma e mana'omia se vaiaso lelei e fa'amae'a ai le galuega vali e lua-leo e vali lima.

W223 nofoa pito i tua

E leai se tala o le Mercedes-Maybach S-Class fou e mafai ona faʻatulagaina i le atoaga. Mo le taimi muamua, e le gata ina matou maua ni aluga vevela i tua o ulu, ae o loʻo i ai foʻi le faʻaopoopoga o le massage i luga o vae, faʻatasi ai ma faʻamafanafanaga mo le ua ma tauau.

E pei o le S-Class Coupé ma Cabriolet - o le a leai ni sui i lenei augatupulaga - o fusi nofoa pito i tua o loʻo faʻaaogaina eletise. O totonu e sili atu le filemu ona o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le pisa o le faʻaogaina. E tutusa ma le pisapisao faalēaogāina lipine, o le faiga e faʻaitiitia ai le pisapisao maualalo faʻatasi ma le fesoasoani a galu leo faʻafefe e mafua mai i le masini leo Burmester.

Maybach S-Class Dashboard

O faiga masani a le S-Class fou e pei o le uili pito i tua, e faʻaitiitia ai le liʻo liliu e toetoe lava lua mita; poʻo le moli ulu o le LED, e taʻitasi ma 1.3 miliona pixels ma mafai ona faʻaalia faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le auala i luma, faʻamautinoa foi le saogalemu i luga o le vaʻa ma se faʻaoga talafeagai i aso uma.

A tula'i mai se fa'alavelave matuia, o le taga ea pito i tua e mafai ona fa'aitiitia ai le fa'alavelave i luga o le ulu ma le ua o tagata o lo'o nofoia - o lo'o i ai nei taga ea e 18 o lo'o fa'aogaina e le Mercedes-Maybach S-Class fou.

logo Maybach

Faʻapea foʻi ma le saogalemu, ma e pei ona matou vaʻaia i le Mercedes-Benz S-Class, o le taʻavale e mafai ona faʻafetaui i tulaga uma, e tusa lava pe le mafai ona alofia le sili ona leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalologa o le ea e mafai ona naʻo le tasi itu o le taʻavale pe a oʻo i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, mafua ai ona maualalo le tulaga o le aʻafiaga i totonu o le tino, lea e malosi ai le fausaga, faʻateleina le avanoa ola i totonu.

Faitau atili