I Saina o le Audi A7 Sportback o se sedan e taʻua A7L

Anonim

Aisea e fai ai le A7 Sportback - o se faʻatoʻa lima-faitotoa - o le fou Audi A7L , o se sedan fa'aumi ma sili atu masani e tolu voluma, fa faitoto'a? Ia, o maketi uma e iai ona faʻamatalaga ma e leai se eseesega o Saina.

Avanoa mo pasese i tua e sili ona taua i Saina ma o le faʻaaogaina o avetaavale tumaoti e sili atu ona masani nai lo isi maketi, o lea e le o se mea e masani ai le umi o tino o le tele o a tatou faʻataʻitaʻiga lauiloa faʻatau atu iina. Ma e le na'o latou saloons maualuga e pei o se Mercedes-Benz S-Class, ae e mafai foi ona e mauaina i latou i sedans laiti e pei o le Audi A4 po o SUV / Crossover e pei o le Audi Q2.

Ua oo i le taimi mo le A7 e manumalo ai i lona umi umi. Ae ui i lea, e ese mai i le mea e masani ai, o le Audi A7L fou e le gata ina faʻalauteleina, ae na maua ai foi se ata fou.

Audi A7L

O le Audi A7L fou na vaaia le tuputupu aʻe o lona wheelbase 98 mm faʻatusatusa i le A7 Sportback, o loʻo i ai nei le 3026 mm, o se faʻaopoopoga lea na atagia mai i le umi na avea ma 5076 mm (+77 mm). Ae e puupuu atu nai lo le Audi A8… "pu'upu'u", ae o le wheelbase e, fiailoa, maualuga.

Afai i luga o le A7 Sportback o le taualuga o le taualuga e paʻu i tua, i luga o le A7L e faʻaalia ai se eseesega faʻapitoa i le curvature pe a maeʻa le laina lona lua o nofoa, e sili atu ona pa'ū agai i tua ma faʻatupuina, i le faagasologa, se voluma lona tolu.

Audi A7L

O faitotoʻa pito i tua e umi atu ma faʻamalama e sili atu le maualuga, lea e tatau foi ona aumaia ai faʻamanuiaga pe a oʻo i totonu ma fafo atu o le faʻataʻitaʻiga fou.

A leai, o le A7 ua uma ona tatou iloa. O totonu e tutusa ma o le eseesega tele o loʻo taoto i le pito i tua, e sili atu le vateatea nai lo mea o loʻo maua i le "tatou" A7.

Audi A7L

Fa'alauiloa ile 2022

O le faʻalauiloaina o le A7L fou o le a faia i se lomiga faʻapitoa ma faʻatapulaʻa (1000 kopi). I lalo o le pulou o le ai ai se 3.0 V6 gasoline-powered mild-hybrid turbo ma le 340 horsepower, ma le 500 Nm o le torque e auina atu i uili uma e fa e ala i le fitu-saosaoa lua-clutch gearbox.

O le a faʻapipiʻiina foʻi i se axle pito i tua - faʻatasi ai ma se uili umi, faʻafetai i lona faʻateleina o le faʻaogaina - ma o le faʻamalolo o le a avea ma pneumatic.

Audi A7L

O le Audi A7L fou o le a gaosia i Saina, e le SAIC, ma o le a maketiina tutusa ma le A7 Sportback mai le 2022, faʻatasi ai ma masini taugofie, e pei o le 2.0l turbo, fa-cylinder, vaʻaia.

Faitau atili