O le Lotus Numera 100 000, o le Evora GT410 Sport, e mafai ona fai mo oe mo na'o le 20 euros.

Anonim

Lotus, o se tama'i ta'avale ta'aloga ta'aloga a Peretania, e lauiloa i lana mautauave - Fa'afaigofie, ona fa'aopoopo lea o le mama pe fa'afaigofie, ona fa'aopoopoina lea o le mama - ua ausia se fa'ailoga taua i lona talafaasolopito, ua uma ona maua lau numera taavale 100 000.

Mafaufau o Lotus Cars na fanau mai i le 1952, 100,000 taʻavale e foliga mai e le tele - Autoeuropa faʻamoemoe e gaosia le 200,000 T-Rocs i le tausaga - ae e taua le aua neʻi galo e le gata i le tele o le gaosiga, ae faʻapea foʻi le faʻapitoa o le ta'avale na te faia, fa'apea fo'i ma ni tausaga fa'alavelave na mavae atu, toetoe a tapuni faitoto'a.

#100000

Ole numera ole taavale 100 000 ole a Lotus Evora GT410 Ta'aloga , ma e tulaga ese foi mo le totogiina o le saafiafiga ia Jim Clark, e lua taimi o le Formula 1 siamupini i le 1963 ma le 1965, o se avetaavale e masani ona tuuga i Lotus (1960-1968), seia oo i lona maliu vave i le 32 o ona tausaga i se faalavelave a o tuuga i totonu. se tuuga o le Formula 2.

Lotus Evora GT410 ma Lotus Elan S2 saunia e Jim Clark
Lotus Evora GT410 ma Lotus Elan S2 saunia e Jim Clark

O lenei Lotus Evora GT410 Sport faʻapitoa na faʻaalia i le Goodwood Festival of Speed mulimuli, ma sa faʻatasi ma le Lotus Elan S2 a Jim Clark, na tuʻuina atu ia te ia e Lotus na faavaeina Colin Chapman. O le Jim Clark's Elan S2 o le S2 muamua lea na alu ese mai le laina gaosiga, ma matou te iloa na ia faʻaaogaina lelei - i lona tausaga muamua na ia aveina ai le sili atu i le 14,000 kilomita i tua o le uili o le taʻavale taʻavale laitiiti.

O le Evora e faʻaaloalo ia Elan o le pailate, faʻatusa lana galuega vali, faʻatasi ai ma se tino lanu mumu ma se taualuga siliva. O totonu o lo'o iai fo'i fa'ama'i fa'ama'i fa'ama'i, fa'ailoa mai ai le tupuaga Sikotilani o le aveta'avale, fa'apea fo'i ma le saini a le aveta'avale i le tino ma le fa'ailoga i totonu.

Lotus Evora GT410 Ta'aloga #100000

E mafai ona e manumalo i lenei Lotus Evora

O lenei iunite fa'apitoa o le a se'i, ma e mafai fo'i ona e tauva. Tau lava o le taliina o se fesili faigofie i luga o le upega tafaʻilagi faʻapitoa mo le mea na tupu, ma faʻatau a itiiti ifo ma le tasi le raffle mo le 20 pauna (22.5 euros). O le a fa'asalalauina le manumalo i le taumafanafana o le 2019 i le tatalaina o le Jim Clark Museum.

A post shared by Lotus Cars (@grouplotusplc) on

O tupe maua o le a alu i faalapotopotoga alofa, ma o le a foaʻi atu i le Jim Clark Trust, o se faʻalagolago e faʻamanatuina le talafaasolopito o le pailate, lea e aofia ai le fausiaina o le falemataaga i lona nuu o Duns, Sikotilani, lea o le a faʻaalia ai le manumalo o le Lotus Lotus Evora GT410 Sport .

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili