Solofanua natia i le McLaren 765LT? E foliga mai

Anonim

O se tasi o McLaren fa'ata'ita'iga fa'amumu mama, o le McLaren 765LT o loʻo i ai se kata valaʻau faʻaaloalogia i foliga o le 4.0 L-capacity twin-turbo V8 - e mafua ai ona tatou misia le vaitau i le faaiuga - lea e faʻatagaina aloaia. 765 hp ma le 800 Nm.

E ui lava o fuainumera e matua faʻaalia, pe a mafaufau i le faʻatinoga ua uma ona vaʻaia e le taʻavale taʻaloga a Peretania, e foliga mai e fai si tauagafau ...

E tasi lava le auala e iloa ai pe o iai ni solofanua natia: e ala i le ave o le 765LT i le faletupe eletise. Ma o le mea tonu lena na filifili le DragTimes YouTube channel ma Hennessey Performance e fai.

le taimi o le upumoni

Afai o taunuuga i totonu o se faletupe e mafai ona avea pea ma taulaiga o nisi masalosaloga (pe a uma mea uma e mafai ona latou le lelei le faʻavasegaina) o le mea moni, o le taimi lenei, e lua suʻega i faletupe eseese ma lua 765LTs eseese, o le mea lea, e sili atu ona latou lagolagoina le. i'uga maua.

E tolu taumafaiga na faia i le vaega o le YouTube channel DragTimes. O le lua muamua na faia i le lima lona lima ma i le taumafaiga muamua a mana uili o 776 hp ma torque o 808 Nm!

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taumafaiga lona lua, ua faateleina le malosi i uili i 780 hp (torque tumau i le 808 Nm). Mulimuli ane, i le taumafaiga lona tolu i le ono o mea, na tuua ai le mana e le 768 hp ma torque si'i a'e teisi, e oo atu i le 822 Nm!

I le vaega a Hennessey Performance, o le taumafaiga na faia i le saoasaoa lona lima ma o le malosi na maua i uili o le. 791 hp , toe tasi, o se tau e matua maualuga atu nai lo le faʻasalalauga.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se faʻatagaga i nei taunuuga: e leai se tasi oi latou na maua mai i le McLaren 765LT o loʻo faʻaaogaina "masani" penisini. I tulaga uma e lua, o le taʻavale a Peretania na faʻamalosia i suauʻu faʻatauvaʻa, o lona uiga, i le sili atu o le penisini octane, o se mea na matua aʻafia ai fua.

A uma mea uma, o fea tatou te totoe?

E oo atu i le taimi nei e tatau ona e mafaufau "vaai, ma se penisini xpto e oo lava i laʻu taavale e sili atu le malosi". E le o taimi uma e tupu ai lenei mea, ma matou te faamanatu atu ia te oe lenei tusiga e mafai ona fesoasoani e faamanino ai nisi masalosaloga. Ina ia "aveese le lotomaaa", na faia foi e Hennessey Performance se suʻega o le faletupe eletise i le 765LT, e faʻaaoga ai le penisini "masani", o lona uiga, o le tasi e fautuaina mo lenei faʻataʻitaʻiga, o Amerika i Matu e tutusa ma la tatou 98 (93 i Amerika). .

O le a le taunuuga o le penisini masani? O le McLaren 765LT o loʻo i ai le mana i uili o le 758 hp, o lona uiga o le crankshaft, e foliga mai, e sili atu nai lo le faʻasalalauga 765 hp.

Aisea? Faigofie: o le malosiaga e gaosia e le afi e fuaina i le crankshaft e sili atu i taimi uma nai lo le malosi e fuaina i uili, ona o loʻo i ai le gau o le felauaiga: i luga o le ala mai le crankshaft i uili, e tatau ona e alu i le gearbox, transmission shaft, differential... E leiloa lava le malosi i le ala.

I se faʻasalalauga faʻapitoa masani e faʻatatauina o le gau o le malosi i luga o le filifili kinematic e 25%. Ae ui i lea, o le 765LT o loʻo i ai se faʻaonaponei faʻaonaponei lua-pipii faʻaonaponei ma tua i le ogatotonu o le afi (lea e mafai ai ona e faʻamalo se taʻavale umi). O nei mea uma e faʻasino ai Dragtimes i le leiloa e naʻo le 13%, ma amanaʻia isi faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga tutusa ua uma ona latou faʻataʻitaʻiina.

Fai le numera, pe afai o le pasene lea o le malosi e leiloa, faʻaaogaina le penisini masani, ole 765LT twin-turbo V8. e tatau ona aitalafu i le 857 hp, 90 hp sili atu nai lo le tau aloaia! Faatasi ai ma le faʻatauvaʻa penisini, faʻatasi ai ma le maualuga o le octane rating, o lenei tau e tatau ona i le va o le 866 hp ma le 890 hp ! Mata'ina!

Fa'atusa ma le 720S

O le isi faʻamatalaga e tu i fafo pe a uma lenei suʻega o le mea moni e faapea, i le amanaia o numera na ausia, o le eseesega i le mana i le va o le McLaren 765LT ma le 720S e sili atu le maualuga nai lo le faʻasalalau.

Sei o tatou vaʻai: i se isi taimi, o lenei lava YouTube alalaupapa na ave le 720S i le faletupe ma faʻamauina le 669 hp ma le 734 Nm i le uili. Afai tatou te faia le numera o lona uiga o le eseesega o le mana i le va o faʻataʻitaʻiga e lua e tatau ona tusa ma le 100 hp ae le o le 45 hp aloaia.

Masalo e fesoasoani e faʻamaonia ai le tele o le saoasaoa o le McLaren 765LT e mafai ona faʻatusatusa i le 720S ua leva, e pei ona faʻaalia e lenei tuuga toso mai Hennessey Performance:

Faitau atili