Masini Seoli. Na ave e Hennessey le McLaren 765LT i le 1014 hp

Anonim

Ina ua faʻaalia, na faʻamautinoa e le McLaren 765LT ia aua neʻi vaʻaia, ma folafola atu e sili atu i le pa - maualuga maualuga, i le ala - faʻatulagaina e le McLaren 720S. E le'i leva ona fai.

O le elemene aupito lata mai o le laina Longtail a Peretania e tuʻufaʻatasia lelei le lalolagi o tauvaga ma auala lautele, ausia faʻamaumauga e faʻaumatia toetoe lava o ana tauvaga uma: faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le 2.8s, e oʻo atu i le 200 km / h i le 7s ma e o'o atu i le saoasaoa maualuga o le 330 km/h.

Ae ona o loo iai pea i latou e mananaʻo atili i ai, o lea na filifili ai Hennessey, o se tagata sauniuni lauiloa e nofo i Texas, i le Iunaite Setete, e tuuina atu i ai le malosi sili atu, ae le gata i lea, ona e talitonu John Hennessey, o le na faavaeina ma le faatonu o le kamupani, "o le fou 765LT ua manatu faatauvaa mai falegaosimea".

Hennessey McLaren 765LT
Na faia e le tagata sauniuni Amerika le McLaren 765 LT e sili atu le malosi.

O le taunuuga o se McLaren 765LT e sili atu ona manaia, e mafai ona gaosia le 1014 hp o le mana ma tuʻuina atu le 0 i le 96 km / h faʻamalositino faʻavavevave (tutusa ma le 60 mph) i le na o le 2.1s. Ae mo le saoasaoa maualuga, ma e ui lava e leʻi faʻaalia aloaia e Hennessey, ua faʻatatauina o lenei 765LT ua mafai nei ona oʻo i le 346 km / h.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Sa matou fa'ata'ita'iina i luga o le matou fale ma o lo'o tu'uina atu le malosi 775hp i uili pito i tua. O lona uiga o le mea moni na gaosia latalata ile 877 hp mai le fale gaosimea. O le fa'aleleia o le 765LT i le 1014 hp o le a maua ai le saoasaoa mai le 0 i le 60 mph [96 km/h] i lalo i le 2.1s, o se mea valea.

John Hennessey, Fa'avae ma le Fa'atonu o Hennessey
Hennessey McLaren 765LT
Na fa'apipi'iina e Hennessey le McLaren 765LT fa'atasi ai ma le fa'aogaina o paipa uamea.

Ina ia faʻamautinoa lenei faʻaopoopoga o le malosi, na faʻapipiʻi ai e le Hennessey Performance ni faamama fou o le ea, se faʻaogaina o le uʻamea uʻamea ma le toe faʻatulagaina o le afi eletise eletise, lea e tumau pea le 4.0 l twin-turbo V8 poloka o loʻo faʻaogaina ai lenei faʻataʻitaʻiga falegaosimea.

E le'i suia le va'aiga

O le saini a Hennessey e faʻaalia foi i le ata, e ui lava i se auala faʻapitoa. I fafo o loʻo i ai se faʻailoga a le kamupani Amerika ma i totonu o le fale o loʻo i ai se faʻailoga faʻanumera e faʻamaonia ai le faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga.

Hennessey McLaren 765LT
Fa'ailoga faanumera i totonu, aua ne'i galo o le 765LT fa'apitoa lenei.

Na matou tuua le mea sili ona leaga mo le mea mulimuli, o le tau. O le Hennessey e molia e tusa ma le 21 000 euros mo le faʻapipiʻiina o lenei pusa suiga, ae le o le taʻua o le sili atu i le 300 000 euros na fesili ai McLaren i tagata taʻitoʻatasi 765 laki na mafai ona faʻamautu lenei taʻavale taʻaloga sili.

Faitau atili