E na'o le 2023 na taunuu mai ai le MINI fou e 3-faitotoa, ae ua uma ona "pu'ea" i su'ega.

Anonim

O le pepa fa'ailoga "Electric Test Vehicle" e tu'uina atu. O loʻo matou vaʻavaʻai i se faʻataʻitaʻiga mo le suʻeina o le isi augatupulaga o le MINI 3 faitotoa eletise, sili atu nai lo le masani - o le taunuu mai o se augatupulaga fou e le o faamoemoeina seia oo i le 2023.

Ae e ui i le natura eletise o le faʻataʻitaʻiga, o le MINI e sosoo ai o le a faʻatumauina afi afi afi i totonu o le lisi. E pei ona faʻamaonia talu ai nei, e naʻo le 2025 o le a tatou vaʻaia ai le faʻalauiloaina o le MINI mulimuli ma se afi vevela. Mai lena taimi, o faʻasalalauga fou uma o le a 100% faʻataʻitaʻiga eletise.

O le MINI fou 3-faitotoa MINI o loʻo faʻatumauina le ata iloga o le faʻataʻitaʻiga - o, mo faʻamoemoega uma, o le MINI "911", o lea e leai se tasi e manaʻo e faʻaleagaina le fua faʻatatau - ae o ona fua e tatau ona faʻaititia laʻititi pe a faʻatusatusa i i le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei, faʻafeiloaʻi faitioga e faapea o le 3-faitotoa MINI… mini e itiiti lava.

MINI Eletise sipai ata
“Tuai” vs Fou.

I le manatuaina o faʻavae "uma i luma" (inisinia ma luma-uili taavale) o loʻo maua i le BMW Group e faʻavasegaina mo faʻataʻitaʻiga tetele, i le C-vaega (BMW Series 1, mo se faʻataʻitaʻiga ma le MINI Countryman i le lumanaʻi), na faʻamalosia. matou su'e se isi fofo e fa'amautinoa ai o le isi MINI o lo'o tumau pea le fa'atumauina.

O le fofo na maua i le isi itu o le lalolagi, sili atu i Saina, lea o le a faʻamalosia ai le pisinisi faʻatasi a le BMW ma le Great Wall i le fefaʻasoaaʻi o se fausaga fou i le va o le au gaosi oloa e lua. O lenei tuufaatasiga Sino-Siamani o le a mafai ai mo le tamaoaiga o fua e manaʻomia e teu ai tau i siaki ma se avanoa foi mo le MINI e faʻatupulaia pisinisi i Saina; e le gata i le faʻaauau pea ona gaosia i Europa, o le a gaosia foi, mo le taimi muamua, i Saina, aloese mai lafoga maualuga o loʻo i ai nei.

MINI Eletise sipai ata

O le a le mea o lo'o fa'aalia e ata sipai?

I le taimi nei, e itiiti pe leai se mea e iloa e uiga i foliga poʻo faʻamatalaga o le tupulaga fou MINI 3-faitotoa - mai le tulaga lava e tasi o loʻo faʻamoemoeina o le ai ai isi faʻamatalaga, e pei o le lima-faitotoa bodywork.

E ui lava o le silhouette e vave ona iloagofie, e le tatau ona tatou manatu mamafa i nisi o elemene o loʻo tuʻuina i luga, e pei o le moli ulu poʻo moli siʻusiʻu, e le o ni mea faʻamaonia, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le ea sese i luga o le pulou. Ae ui i lea, o loʻo i ai le eseesega manino i le va o lenei tupulaga fou ma le taimi nei, lea e mafai ona tatou vaʻai i luma.

MINI Eletise sipai ata

Matau laina tipi e vavaeese ai le pulou mai le pusa ma isi paneta tino; o le atigi-style hood o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei e tatau ona tuʻuina atu le auala i se fofo sili atu masani.

I tua foʻi, i totonu o le ogalaau, o loʻo i ai se laina tipi ese - e fai si zigzag i lona faʻataʻitaʻiga - o loʻo taʻavale i le mea sese pito i tua.

MINI Eletise sipai ata

O faʻamatalaga a le pule sili o le MINI Bernd Körber i le Autocar o loʻo faʻaalia ai o le isi augatupulaga 3-faitotoa mamanu o le a avea ma "laasaga sili o le 20 tausaga talu ai" i le talafaasolopito o le faʻataʻitaʻiga, ae o le a tumau pea le MINI.

E mafai foi ona maua se vaaiga i totonu fou, lea e folafola mai e matua ese lava mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei. Mai mea laiti e mafai ona tatou vaʻaia, e mafai ona tatou vaʻaia e tatau ona puleaina le laupapa e tasi pe lua lau - o se faʻatulagaga ua faʻatuputeleina i aso nei - ma e foliga mai ua leiloa le elemene ogatotonu o loʻo faʻaalia ai le MINI talu mai ... e faʻavavau.

MINI Eletise sipai ata

Faitau atili