Goodwood Festival of Speed. O le a le mea e faʻamoemoeina mai le lomiga 2019?

Anonim

E itiiti ifo ma le vaiaso i le lomiga o lenei tausaga o le Goodwood Festival of Speed ma o sina mea itiiti ma sina mea itiiti o loʻo tatou iloa (tele) mafuaʻaga mo le fiafia i se tasi o mea sili na faʻapitoa mo le lalolagi taʻavale.

O le autu o lenei tausaga o le "Speed Kings - Motorsport's Record Breakers", faatasi ai ma le tausamiga a Peretania o loʻo talimalo ai le tele o taʻavale e faʻamautu faʻamaumauga saoasaoa i vaega sili ona eseese.

I le tautalagia o faamaumauga, o loʻo 20 pea tausaga talu mai Nick Heidfeld i le uili o le McLaren MP4 / 13 na ufiufi le 1.86 km o le Goodwood Hillclimb i le 41.6s, o se faʻamaumauga o loʻo tumau pea i aso nei.

O le a le mea ua suia i Goodwood?

Mo le lomiga 2019, o le nofoaga e masani ona talimalo ai le Goodwood Festival of Speed ua toe teuteu. O le mea fou autu o le fausia lea o se nofoaga e taʻua o le "The Arena" lea o le a faʻafeiloaʻi ai se faasologa o faʻataʻitaʻiga o nofoaga faʻafefe, taʻavale avetaʻavale i uila afi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I tua atu foi o Michelin Supercar Paddock ma le Future Lab lea, faatasi ai ma le First Glance Paddock, o le a faʻaalia e le gata o le sili ona lelei i le aerospace, robotics ma tekinolosi felauaiga tutoʻatasi, ae faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga lata mai o le tele o ituaiga.

Fa'aaliga muamua a Goodwood

E pei ona masani ai, e tele ituaiga o le a ave i le Goodwood Festival of Speed e le gata ia latou faʻataʻitaʻiga fou ae faʻapea foʻi ma le tele o faʻataʻitaʻiga. O igoa e pei o Aston Martin, Alfa Romeo poʻo Porsche ua uma ona faʻamaonia lo latou nofoaga, faʻapea foi ma Citröen, BAC (foafoa o Mono) poʻo le toe fanauina ... De Tomaso!

Alfa Romeo Goodwood

Alfa Romeo aumaia i Goodwood ni lomiga faapitoa se lua o le Stelvio ma Giulia Quadrifoglio fuafuaina e faamanatu ai le toe foi i le Formula 1. Pe a faatusatusa i le "masani" lomiga, na latou mauaina se galuega vali lanu lanu.

Igoa ma Mamalu o Goodwood

Faatasi ai ma igoa i motorsport ua uma ona faʻamaonia i le Goodwood Festival of Speed, o le taimi nei o le Formula 1 avetaavale Daniel Ricciardo, Lando Norris, Carlos Sainz Jr. ma Alex Albon o loʻo tu i fafo.

E auai foi i le mea na tupu o igoa e pei o Petter Solberg (sa avea muamua ma avetaʻavale WRC ma WRX), Dario Franchitti (Indy 500 manumalo) poʻo le NASCAR legend Richard Petty.

Mulimuli ane, o le Goodwood Festival of Speed o lenei tausaga o le a avea foi ma vaaiga o faʻamanatuga e fesoʻotaʻi ma le galuega a Michael Schumacher ma, e foliga mai, o le a avea foi ma vaaiga o se faʻaaloalo ia Niki Lauda.

Faitau atili