O le Goodwood's Ramp o le a faʻaalia ai se taʻavale tuʻufua tutoʻatasi

Anonim

Ua fa'aigoaina "Robocar", o le fa'ata'ita'iga na fa'atulagaina e le fa'ailoga Hollywood o Daniel Simon, ua fa'amaonia le auai i le mea o le a avea ma ta'avale muamua mo le 100% ta'avale tuto'atasi, Roborace, o se vaega o le Goodwood Festival of Speed, i Egelani.

Ina ua maeʻa ona avea ma vaega o le Future Lab Festival of Speed i le tausaga talu ai, o Roborace, i lenei tausaga, na valaʻaulia e avea ma se vaega o le laupepa autu o le mea o se tasi o taʻaloga autu taʻavale na faia i le fanua o Lana Tupu.

Matou te fiafia ona ua valaauliaina i matou e Duke o Richmond e faia le tala faasolopito i Goodwood, e ala i le faia o le tuuga faʻataʻavalevale muamua ma taʻavale tutoʻatasi atoatoa ma moni, faʻaaoga naʻo le atamai faʻapitoa.

Lucas di Grassi, Pule Sili o Roorace

Ae mo le Robocar, o se taʻavale taʻavale eletise tutoʻatasi, lea e folafola mai e feagai ma le tusa ma le 1.6 kilomita o loʻo fausia ai le auala, e faʻaaoga ai naʻo naʻo faiga tutoʻatasi, sensors ma le 360-tikeri vaʻai e faʻaumatia faga, puipui ma laau. o loʻo iai i luga o le fanua Goodwood.

Robocar Roborace Goodwood 2018

O le mamafa o le 1350 kg, o le Robocar o loʻo faʻamalosia e afi eletise e fa, e maua uma ai le malosiaga o le 184 hp. Ma o lena, faʻatasi, latou te faʻamautinoa e le gata i le taʻavale uma, ae faʻapea foʻi ma le 500 hp o le mana tuʻufaʻatasia.

I luga o le faʻavae o gafatia tutoʻatasi, o le Nvidia ave PX 2 komepiuta, e nafa ma le faʻaogaina o faʻamatalaga uma na aoina e le LiDAR system, radar, GPS, ultrasound ma mea pueata.

Robocar Roborace Goodwood 2018

Matou te le'i mafaufauina se auala e sili atu le fiafia e faamanatu ai la matou Iupeli Siliva nai lo le tamo'e o le uluai tuuga taavale a le Roborace i luga o le mauga. O le Roborace e iai sona sao taua i le lumanaʻi o le feʻaveaʻi, e le gata o le luʻitauina o manatu o tagata lautele, ae o le ofoina atu foi o se tulaga fou mo le atinaʻeina o tekonolosi fou. O nei mea uma e avea ai i latou ma paaga atoatoa e faia lenei laasaga taua.

Charles Gordon-Lennox, Duke o Richmond ma Fa'avae le Festival of Speed

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili