Ua faia e Porsche le fa'atusa o le 356 numera 1. O le mea muamua e le toe mafai ona toe maua

Anonim

O faʻamatalaga na tuʻuina atu e le Siamani lava ia, lea e faʻamoemoe e faʻalauiloa se taamilosaga i le lalolagi ma lenei faʻatusa o le Porsche 356 Nu.1 , o se auala e faʻailogaina ai le 70 tausaga o le i ai o le faʻailoga.

Aisea e fai ai se kopi? E tusa ai ma le faufale, o le 356 Numera 1, ina ua uma ona "suia lima i le tele o taimi i le tele o tausaga" ma mafatia i le tele o mea leaga, toe faaleleia, suiga ma toe faʻafouina, o loʻo i ai i se tulaga e "le mafai ona toe faʻaleleia" . Ina ia faʻaitiitia lenei gau, na filifili Porsche e fausia se tino fou "e tutusa lelei ma le uluai".

Fa'atusa na faia i mea tutusa ma metotia

I le taimi muamua, e lua masina na faia ai le alumini bodywork o le Porsche 356 Numera 1, na faia e le faimea Siamani Friedrich Weber. Ae peitai, o lana kopi, e valu masina e faamaeaina ai.

Porsche 356 Nu. 1 1948
Le muamua Porsche 356, i aso nei na o se manatua

O le umi o le faagasologa e mafua ona o le maeʻaeʻa o le aumaia o le faʻataʻitaʻiga latalata i le mea muamua, ma o lona fausiaina na faʻaaogaina mea tutusa ma auala faufale, mai le 3D scans na faia e faʻavae i luga o le auala muamua ma ata muamua o le 1948 taavale. .

E tusa ai ma le kamupani gaosi oloa, o le taunuuga mulimuli o loʻo faʻaalia pea le tele o suiga mai le uluai taʻavale - o le faʻatusa o le tino e le faʻapipiʻi tele i tua ma le pito i luma e le pei o le uluai 356 Numera 1 -, o lea o le Porsche Museum tagata tomai faapitoa. fa'aauau su'esu'ega i le va'ava'ai i ata tuai, ata tusi ma nusipepa.

E oo lava i le lanu e le faasaoina!…

O le fa'amoemoe e fai se fa'ata'ita'iga e latalata i le ulua'i mea e mafai ai, na feagai ai Porsche i le faigata o le fa'ailoaina o le lanu o le ulua'i iunite. O le Porsche 356 Numera 1 sa valiina ma toe valiina i le tele o taimi i lona olaga atoa i lanu eseese. Faʻamalosia le au tekinisia faʻailoga e vaʻavaʻai, i nofoaga sili ona natia, e pei o lalo o le dashboard, mo le tasi lea o le lanu muamua, ina ia taumafai e toe fai.

Porsche 356 Numera 1 Fa'atusa

O le kopi o le Porsche 356 Numera 1 o loʻo galue ai le Stuttgart brand, o se vaega o lona 70th anniversary.

E ui lava i taumafaiga a le Stuttgart brand, ina ia mafai ona faia se faʻataʻitaʻiga latalata i le mea muamua, e mautinoa lava o lenei kopi o le a leai se afi, ma o le axle pito i tua o le a avea ma se paipa faigofie. O le manatu o ia lava, nai lo, o se faʻataʻitaʻiga faʻaaliga faʻaalia, naʻo le faʻaalia o foliga vaaia o le taʻavale muamua i Zuffenhausen.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili