Jaguar Land Rover ofo atu 100 classics mo le faʻatau, ae leai se tasi o ona ituaiga

Anonim

I le vaʻavaʻai e faʻaitiitia ana aseta tumau ma, i le taimi lava e tasi, suʻe avanoa fou mo poloketi o loʻo i ai i luga o lona lima, na filifili ai Jaguar Land Rover e faʻalauiloa le faʻatau atu o le sili atu ma le selau o loʻo ia tausia, e ala i se fuafuaga e taʻua. “Affordable Classics”, po o “Affordable Classics”. Faʻatulagaina mo Mati 21 i le Bicester Heritage, UK, o le a mafai e tagata auai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga faʻasolopito, o nisi o latou lomiga tasi-unit, e aunoa ma se tau faʻamaonia.

Mai ta'avale avanoa, mai le Austin Allegro Vanden Plas i le Rover P6 fana fana, mai le Maestro Turbo i le Morris Minor, na'o so'o se fa'ata'ita'iga Jaguar Land Rover e le o aofia ai. Talu ai o nei mea, ma e pei ona masani ai, e le o fuafua le kamupani gaosi Peretania e lafoai.

O taʻavale uma e 100 i le faʻatautuʻi o se vaega o le James Hull Collection, na maua e Jaguar Land Rover i le 2014. O se aofaʻiga na faʻaopoopoina i le aofaʻi o le 543 taavale, e aofia ai faʻataʻitaʻiga mai vaitau eseese, amata i le 30s o le seneturi talu ai.

Rover P6 3500 Taavale Esetete 1974
Rover P6 3500 Taavale Esetete 1974

I lena taimi, o le aofaʻiga na faʻatauina i le tusa ma le 113 miliona Euro, o se aofaʻiga, peitaʻi, e leʻi faʻamaonia e le faufale na ia totogiina.

Ina ia faʻamaonia lenei taua, o le i ai o ni faʻataʻitaʻiga e le masani ai, e aofia ai, Chevette 2300 HS, Borgward Isabella Coupé ma e oʻo lava i se Ferguson Scimitar prototype. O lo'o fa'aopoopoina i ai ni talosaga e itiiti se mea e fa'atatau i ta'avale, e pei o le Riva va'a saoasaoa ma, i le aofa'i tele, mo tamaiti, ta'avale ma va'alele pedal. O i latou uma, o tagata masani na nafa ma JLR le tausiga ma le tausia, talu mai lona mauaina, ae o le tele o oloa ua faʻamalosia nei e faʻatau atu.

O le mafutaga alofa o le a maua foi tala masani

I le faaopoopo atu i iunite mo le faʻatautuʻi, na faʻaalia foi e le kamupani gaosi Peretania lona faʻamoemoe e foaʻi le 40 vasega masani i le alofa Starter Motor. O se auala foi e faʻamalosia ai se tupulaga fou o tagata fiafia masani e aʻoaʻo e tausia, toe faʻaleleia, ma e oʻo lava i le aveina o taʻavale iloga. O lenei, i le taimi lava e tasi, i ana aʻoga Solihull, o loʻo faʻaauau pea ona aʻoaʻoina e le kamupani aperenitisi i le toe faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga a le ituaiga.

Renault Caravelle 1968
Renault Caravelle 1968

O loʻo matou faʻalauteleina le lautele o auaunaga matou te ofoina atu ia matou tagata faʻatau ma le avanoa e maua mai le faʻatau atu o nei taʻavale o le a mafai ai ona matou taulaʻi atu i isi fuafuaga faʻafiafia. E aofia ai le gaosiga o le Reborn (Reborn) versions o le Range Rover ma Jaguar E-Type, taʻavale a le Works Legends mo le faʻatau, ma le Classic Collection, o taʻavale faʻapitoa ia e tuʻuina atu i le tausiga a se vaega o tagata atamamai e faʻavae i le fale fou o le Classic Works, i Peretania.

Tim Hanning, Faatonu o Jaguar Land Rover Classic

Afai e te fiafia i mea masani ma maua ni auala talafeagai, atonu o lou avanoa lenei. E ui e leʻi oʻo mai le taimi faʻatau, e mafai ona e vaʻai i nisi o faʻataʻitaʻiga o loʻo ofoina atu mo le faʻatau atu i le faʻailoga o loʻo i lalo. O le upega tafaʻilagi aloaia Brightwells, e nafa ma le faʻatautuʻi, e mafai ai ona e vaʻai i faʻataʻitaʻiga uma o loʻo avanoa mo le faʻatau.

Ford Transit MK1 Campervan 1968
Ford Transit MK1 Campervan 1968
Austin A40 Ta'aloga 1952

Austin A40 Taaloga, 1952

Faitau atili