Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti

Anonim

I le vaiaso lava lea na tatala ai faitotoa o le 2014 Detroit Motor Show, Barret-Jackson fa'atautaia se fa'atautu'i o ta'avale fa'apitoa. Faatasi ai ma i latou, o le Bugatti Veyron a Simon Cowell ma le Mitsubishi Evo na ave e Paul Walker i le 2 Fast 2 Furious, ua na o ni faataitaiga se lua.

O le US ua uma ona faʻaaogaina i latou i la latou auala tulaga ese e feagai ai ma mea uma e aofia ai taavale: sili atu le sili. O fa'atautu'i e le fa'apea, e le umi se aoauli, e ta'i vaiaso ma e faitau selau ta'avale e fa'atautu'i. I le setete o Arisona, o Barret-Jackson o le a avea ma faatautu'i auaunaga, e nafa ma le mauaina o le tele o tala mo taavale taʻitasi, o se mea e le faigata tele pe a mafaufau i le lisi o loʻo tuʻuina atu:

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_1

Fa'atau fou e Simon Cowell i le 2008, lenei Bugatti Veyron e 2100 kilomita le lautele. Po'o ai lava e manumalo i le fa'atautu'i o nei tala fa'asolopito 1001hp o le a maua fo'i se tausaga fa'aopoopo o le fa'amaonia ma pa'u fou e fa, lea i le tau o le €37 000 o se ponesi manaia.

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_2

Le tasi lea Ferrari Testarossa Spyder na faia se faʻailoga i le 1987 Pepsi ad The Chopper, e leai se tasi na faʻaalia nai lo le Tupu o Pop: Michael Jackson. O lenei Ferrari ma na o le tasi le faʻata pito i tua na faʻaleleia e Stratman mo le faʻasalalauga.

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_3

Ina ua uma le moli Toyota Supra sa i ai i le ata muamua o le saga, o le tasi lea Mitsubishi Evolution VII 2001 o le a avea ma taavale sili ona lauiloa o ata uma i le faasologa. O le taavale lea na faʻaaogaina i le pueina o ata ma sa faʻatautaia e Paul Walker.

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_4

Mai Gas Monkey Garage e maua ai le Chevrolet Camaro IPU , o se taavale e le mafai ona malaga faaletulafono i luga o auala o Amerika. O le Camaro COPO ose falegaosimea ua fuafuaina mo ta'avale toso. Faatasi ai ma se tomai tulaga ese e faia mu ma mafai ona faamaea le kuata maila i le 8.5 sekone, o lenei kopi o le CUP sili ona vave o le 69 na gaosia.

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_5

Foi mai Gas Monkey Garage e sau a Ferrari F40 nofofua. Mo nisi o le a sacrilege, mo isi o se faʻataʻitaʻiga tulaga ese o se suiga F40. O le faʻavae o le poloketi o se F40 faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o luma ma 10 000 km ufiufi. Na iloa e tama i le Gas Monkey Garage e le na'o se ta'avale ma o le toe fa'aleleia/suia na fa'amoemoe e fa'avave ma sili atu le agile o lenei Ferrari nai lo le mea na tu'ua le fale gaosi Modena. O se faiga fa'asuavai fou, vaega fou o le turbo i totonu, o le Kevlar clutch ma fa'aoga fa'apitoa na fa'aaogaina mo lea fa'amoemoe.

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_6

Faatasi ai ma le € 300,000 faʻafaigaluegaina, o lenei Mercury Coupe o lo'o umia e Matthew Fox o lo'o iai le Chevrolet 502 poloka ma tui tu'u sa'o. Pa'u tisiketi, fa'amautu tuto'atasi ma fa'amaufa'ailoga ta'avale i luma ma tua na'o ni nai fa'aopoopoga na tu'uina atu e lenei Mercury. O le tino e mana'omia ai le fiaselau itula o u'amea, ma o totonu na toe fa'afouina atoa ina ia fetaui ma foliga fa'apitoa o lenei Hot Rod.

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_7

Mulimuli ane, ua matou maua lenei Batmobile, na fausia e Carl Casper mo ata na faia i le va o le 1989 ma le 1991. O le afi o le Chevrolet 350, o le V8 ma le 5.7 lita e mafai, sei vagana ai, 230hp. Leitioa i le tifaga, o le afi e nafa ma le faʻaosoina o le Batmobile o se turbine ...

Camaros, Mustangs, Cadillacs, Corvettes, Shelbys ma le tele, ma le tele o isi. E faitau selau ta'avale o lo'o fa'atautu'i. O le lisi atoa e mafai ona maua iinei.

Ata: Barret-Jackson

Barret-Jackson: o se fa'atautu'i moni o miti 11028_8

Faitau atili