Amata malulu. Na fa'ato'ilaloina le au gaoi i se pusa fa'ata'ita'i

Anonim

A o alu ifo o ia mai le taavale e agai atu i le supamaketi, na agaʻi atu ai se fafine i Nashville, Tennessee, ISA, i ni tagata talavou se toʻalua, e 15 ma le 17 tausaga, o ē na ave ki mai i ona lima, ma taumafai e sosola ese. ma le taavale.

Fesili o le amiotonu faalelagi po o le a lava, o le mea moni o le au gaoi na iu lava ina le o i se mea. Na fa'ato'ilaloina i latou i le pedal pipi'i ma le atigipusa ta'avale a le ta'avale o lo'o fesiligia , o se mea e masani ai nai avetaavale i totonu o le atunuʻu o faʻasalalauga otometi!

Na le manuia taumafaiga faomea, na sosola le au talavou ... o savavali. Ae latou te lei o mamao foi. Na maua e leoleo i laua ma taofia i laua i se taimi e lei leva ona uma le faalavelave, i le taumafaiga lona lua o le gaoi/taavale taavale i lea aso - i le taimi muamua, faapea foi ma se tamaitai, o le ee a le na aafia ma le pu na lava e tuu ese ai.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili