Iloa uma fuafuaga a Alfa Romeo seia oo i le 2022

Anonim

O le FCA Group (Fiat Chrysler Automobiles) faatoa tuʻuina atu lana fuafuaga faʻapisinisi i tagata teu tupe mo tausaga 2018-2022, lea e aofia ai oloa i le lumanaʻi e mafai ona tatou faʻamoemoeina i ona ituaiga taʻitasi. I le tulaga o Alfa Romeo o tala e tele. Tatou amata i le mea e sili ona fiafia!

O LE Alfa Romeo 8C ua toe foi mai! E moʻi lava oe. O le faʻataʻitaʻiga, na fanau i le 1930, ma na toe faʻamatalaina i le 2007 ma le 8C Competizione, o le a toe foʻi i le faʻailoga a le faʻailoga. E le pei o ona igoa muamua, o le Alfa Romeo 8C fou o le a avea ma coupe ogatotonu - o le a faʻaalia ai le carbon monocoque, pei o le 4C. I le tulaga o le afi, o le a tatou maua se poloka penisini bi-turbo o le ai ai le fesoasoani le mafaatusalia a se afi eletise i le pito i luma.

O loʻo i ai le tala e sili atu i le 700 hp o le mana tuʻufaʻatasia ma se gafatia e tuʻuina atu le 0-100 km / h i lalo ifo o le 3 sekone. Ioe, o loʻo matou talanoa e uiga i le teritori o Ferrari.

Alfa Romeo 8C

O le isi igoa taua i le paipa

O le fa'ailoga fa'asolopito Italia o le a le na'o le toe fa'atūina o le 8C, o lo'o i ai se isi igoa fa'asolopito i luga o le lisi o fa'asalalauga: Gran Turismo Veloce (GTV).

Na taliina tatalo a le faitau afe o alfista. O le tulaga sili ona lelei o le Alfa Romeo Giulia - le Giorgio platform - o le a tulaʻi mai ai se Alfa Romeo GTV fou, le Giulia Coupé na matou taʻua talu ai nei. O se coupé e lua-faitotoa ma sili atu i le 600 hp - faatasi ai ma le fesoasoani taua a se afi eletise - ma le tufatufaina o le mamafa 50/50.

O le Alfa Romeo GTV fou o le a ofoina atu nofoa e fa ma le faʻaogaina o le masini.

Alfa Romeo GTV

O ai o le a totogia nei mea uma?

E masani lava, o nei faʻataʻitaʻiga o le a le faʻamaonia le faʻamautuina tau tupe o le faʻailoga Italia.

I le 2022, Alfa Romeo e manaʻo e faʻatau atu le 400,000 taʻavale i le tausaga, ma ausia le 10% tupe maua.

Iloa uma fuafuaga a Alfa Romeo seia oo i le 2022 11031_3
O se 160% tuputupu aʻe talu mai le toe faʻalauiloaina o le faʻailoga. Ae, maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina e Alfa Romeo i le 2014.

O numera faʻamaualuga e faʻavae i luga o le faʻalauiloaina o faʻafouga taua e tolu. O le a feiloai le Giulietta i se augatupulaga fou, lea o le a faʻaaogaina le Giorgio platform matou te iloa mai Stelvio ma Giulia.

E le mafai ona i ai i se isi itu, i le vaega SUV o loʻo i ai foi tala fou. O le a fa'alauiloa se SUV i lalo ole Stelvio ma le isi i luga. O nei fa'asalalauga uma a'a le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga fou e fitu seia oʻo i le 2022 , lea e ono mafai ona iloa fa'aoga fa'apipi'i fa'apipi'i.

Iloa uma fuafuaga a Alfa Romeo seia oo i le 2022 11031_4
Ole aso nei ole Alfa Romeo ole fa'ailoga ole lalolagi. O se tasi lea o fa'ailoga e sili ona alofagia ma fa'anaunau i totonu o pisinisi tau ta'avale.

kata i fafo o le fogafale

Le Alfa Romeo MiTo o le a faʻagata - o le a faʻamutaina le gaosiga mulimuli ane i lenei tausaga - ma o le a leai se sui ma e foliga mai (i le amanaia o le faasologa o taimi na tuʻuina mai e le faʻailoga), e le mafai e le Alfa Romeo 4C ona maua faʻaleleia atili e Roberto Fedeli, faatonu o inisinia mai Alfa Romeo ma Maserati, folafola i le 2017.

I le 2017, na taʻua ai e Roberto Fedeli e faʻapea o le toe foʻi mai o le faʻailoga i le Formula 1, na manaʻomia ai e Alfa Romeo le 4C e avea ma ana faʻataʻitaʻiga halo. Ae ui i lea, faatasi ai ma le faʻasalalauga o le 8C fou, o le galuega faʻapisinisi o le faʻataʻitaʻiga lea i le 2012 na faʻaalia ai le toe fanauina o le faʻailoga Italia e mafai ona muta.

Faitau atili