CUPRA Fanau fa'ase'e i luga o le kiona a'o le'i fa'aalia mulimuli

Anonim

O LE CUPRA Fanau mai , o le taʻavale muamua uma-eletise mai le tauleʻaleʻa Sipaniolo, o loʻo latalata atili atu i lana faʻaaliga

O le faʻasalalauga i le lalolagi o le a faia i le amataga o Me a sau, ae seʻia oʻo i lena taimi, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamaeʻaina e le CUPRA faʻamatalaga uma o lenei faʻataʻitaʻiga, lea na faatoa faʻatatau i tulaga ogaoga o Europa i matu, i ni nai kilomita mai le Arctic Circle, lea e tatau ona feagai ma le vevela o le -30°C.

I luga o se vaituloto aisa e 6 km2, na faʻataʻitaʻia ai e inisinia CUPRA le malosi o le Born ma ave ai mo le 30,000 km. Le sini? Faʻamautinoa "le faʻatinoga sili i soʻo se tulaga".

CUPRA Fanau mai
CUPRA Fanau mai o le a tu'uina atu i le amataga o Me.

O le CUPRA Born, o loʻo faʻaaogaina le Volkswagen Group's MEB platform, e pei o le "tausoga" ID.3, na vaʻaia foi le Dynamic Chassis Control ma le eseese o filifiliga faʻamalosi o faʻalavelave faʻafuaseʻi na tofotofoina i luga o se taamilosaga o lenei vaituloto aisa, lea o totonu o le vaituloto. ala e sili atu le fa'aiila nai lo le pito i fafo, ma fa'atupuina ai le fa'ase'e.

Ma talitonu mai ia te aʻu, faʻatasi ai ma le uili tua, o lenei Fanau foi e tafe mai tua ...

Na tofotofoina le faiga o taofi i se vaega e faʻafefiloi ai le asphalt ma le kiona, ina ia mafai ai e masini i luga o uili e fa ona suʻesuʻeina le pito i luga o loʻo fesiligia ma maua ai le taofi sili ona mautu.

Ua faamautinoa e le CUPRA o lana uluai 100% taavale eletise "na maeʻa ma le manuia le sili atu nai lo le 1000 suʻega ogaoga" na faia, ae e leʻo faʻaalia atili faʻamatalaga e uiga i le masini o le Fanau mai, o ana faʻamatalaga o loʻo i ai naʻo le fanua o taumatematega. .

CUPRA Fanau mai
CUPRA Fanau mai o le a mafai ona saoasaoa mai le 0 i le 50 km / h i le 2.9s.

O le malosi, maualuga maualuga ma le taimi i le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h o loʻo faʻamaonia pea, ae ua uma ona iloa o le Fanau mai o le ai ai - a itiiti ifo - se faʻasologa ma le maa o le 77 kWh o le gafatia faʻaaogaina (o le aofaʻi e oʻo atu i le 82 kWh) lea e mafai ona ufiufi i le 500 km ma alu mai le 0 i le ... 50 km / h i le 2.9s.

CUPRA Fanau mai

Faitau atili