E leai sou manatu leaga, o totonu ole Skoda Scala fou e pei lava.

Anonim

Na'o le fitu aso a'o lumana'i le tu'uina atu o le Skoda Scala (Ua seti mo Tesema 6 i Tel Aviv, Isaraelu), ua filifili le Czech brand e faʻaalia totonu o lana faʻataʻitaʻiga fou.

O ata o totonu o le Skoda Scala o loʻo faʻaalia, e pei ona e faʻamoemoeina, o se tasi o pito i luga. Aua la e te ofo i le i ai o nofoa pa'u, lua-sone otometi ea malulu, pusa DSG filifili ma e oo lava i se vaalele vaalele ma le 9.2" touchscreen i luga o le dashboard.

E le pei o isi faʻataʻitaʻiga Skoda, o totonu o le Scala faʻalelei o loʻo tausia lelei le manatu atamai e faʻaalia ai le Czech brand. E ui i le i ai o se 100% uluai mamanu, e le faigata ona maua se "masani" ma isi fuafuaga Volkswagen Group.

Skoda Scala

tofa… faamau

I le faʻaaogaina o se paʻi paʻi i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu, na mafai ai e Skoda ona tuʻuina atu se faasologa o faʻamau ma faʻatonuga faaletino. Na fesoasoani lea i le fatuina o se mamanu "mama" e foliga faigofie ona faʻaoga. O le masani i isi faʻataʻitaʻiga a le Volkswagen Group e iloagofie, mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻamau faʻamalama eletise, i luga o le uili, i le amataga & taofi faʻamau ma i totonu o le vaalele vaalele.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ina ua oʻo i le taimi e faʻapipiʻi ai le taofi lima, na faia e Skoda se auala e sili atu ona masani, filifili mo se masini masini nai lo le masani eletise eletise.

Skoda Scala

I le taimi nei, o le Czech brand ua faʻaalia nisi o ata o fafo o le Skoda Scala, ae o le taimi lea e foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina i se ata vali e mafai ai ona fenumiai ma le "Lennon Wall" i Prague, o se faailoga o faatufugaga auala ma tetee i totonu. o aso o le ie puipui.

Skoda Scala

Faitau atili