Na faamatala e Richard Hammond le tala na leiloa lana Morgan Plus Six

Anonim

I le amataga o le tausaga talu ai, na maua ai e Richard Hammond i le fale se Morgan Plus Six matagofie ma se totonu na filifilia e ona soo. Ua faailoa mai nei e le tagata lauiloa Peretania le mea na tupu ia te ia.

O se tagata e taʻutaʻu atu ia Morgan, o se tagata gaosi Peretania o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina fafie i le fausiaina o ana taavale, na matua fiafia Hammond ina ua ia mauaina ki o lana Plus Six.

O se fa'ata'ita'iga o lo'o i ai se ta'avale alumini fou ma e "fa'aola" e le afi ta'uta'ua a le BMW B58. Afai o loʻo e manatu na e faʻalogo i lenei igoa i se mea, o lona uiga o le poloka 3.0 lita lava e tasi ma i totonu o le ono ogalaau matou te maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le BMW Z4 fou ma le Toyota Supra lata mai.

Richard Hammond Morgan Plus Ono
O totonu na filifilia e le au faitau o le faitotoa o Drivetribe.

Ae na vave ona liua le fiafia o le i ai o se taavale fou i le fale i le faanoanoa, e pei ona faamatalaina e Hammond i lana vitio fou mo le faitotoa o Drivetribe, lea o ia na faavaeina, faatasi ai ma Jeremy Clarkson ma James May. Na faaleagaina lana Plus Six. i se lologa i le Po o le Kerisimasi o le tausaga talu ai.

E leʻi faʻamatalaina e le faʻaupuga Peretania le mea na tupu, ae na fesili pe mafai ona toe faʻaleleia le faʻaleagaina o lana Morgan, na ia faʻamaonia, ma ioe o le taavale na matua faʻaumatia.

Ae ui i lea, e ui lava i le mafutaga puupuu i le va oi latou, na taʻutaʻu atu e Hammond le alofa i lenei taavale ma e mafai foi ona malaga faatasi ma ia i Farani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tatau ona manatua o lenei Morgan Plus Six na faʻaalia se lanu mumu mumu, o se filifiliga na faia e le au mulimuli a Hammond i luga o le faitotoa o Drivetribe ma o le sa avea muamua ma faʻasalalauga Top Gear na tausisi e faʻaaloalo.

Faitau atili