Amata malulu. E oo lava i le unboxing a Bugatti Divo e aoga i ata tifaga

Anonim

E na'o le 40 iunite o le a gaosia ma le tau e amata ile lima miliona euros - o le auala lena o le Bugatti Divo , Le hypersportsman e manaʻo e faʻaali mai ia i matou le tele o le agile o Chiron.

O lona faapitoa? Leai se masalo. O lona tau ma le seasea, o ona faʻamatalaga faʻapitoa ma, ioe, o le faʻailoga o loʻo tauaveina, e faʻatonuina. Leitioa o taimi uma o siomia ai o ia e foliga mai e matua taua tele.

O le mea lena na i ai ina ua matou faʻaalia iunite muamua e alu ese mai Molsheim pe na matou vaʻai i le feiloaiga le masani a i latou e toʻalua i totonu o le faletaavale e tasi e faʻaoga ai se ofu vali. Ae ui i lea, o lenei vitio e ave le aafiaga Divo i se isi tulaga.

Bugatti Divo

Miller Motor Cars na faia se vitio e le fetaui ma se gaosiga a Hollywood lea e mafai ai ona tatou vaʻaia le "unboxing" o le Bugatti Divo lona fa o le a latou tuʻuina atu (ma le isi e alu).

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le pei o isi Divos, o le tasi lea e sau ma se faʻamatalaga tulaga ese tatou te le vaʻaia i soʻo se isi 39: faʻaogaina o le tino o loʻo faʻaalia le alava carbon, ae i le lanumoana matte (Navy Blue), ma le totonugalemu uliuli ma le lanumoana lanumoana. Tulaga ese ma… e foliga lelei tele.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili