Ua saunia e Morgan taavale eletise mo le Geneva Motor Show

Anonim

O le ta'avale eletise muamua a le fa'ailoga fa'asolopito a Peretania ua fa'atulaga e tu'uina atu i le Geneva Motor Show.

Matou te iloa o loʻo feagai le pisinisi o taavale ma suiga pe a fai o se tasi o faʻailoga autu a le leoleo tuai o loʻo faʻatau i isi afi. E foliga mai o le 3-wheeler fou a Morgan o le a faʻaaogaina uma-eletise, i se mea e faʻalavelave mo se au maimoa laiti, sili atu ona mataʻutia ma le siosiomaga.

O le fa'ata'ita'iga fou e fa'avae i luga o le fa'ata'ita'iga "Morgan 3-Wheeler" (i ata) na auai i le Goodwood Festival i le tausaga talu ai ma e na'o le 470kg le mamafa. O le afi eletise, na fausia e le kamupani Potenza, o loʻo i tua ma maua ai le 75 hp o le mana ma le 130 Nm o le malosi, faʻatagaina le saoasaoa maualuga o le 160 km / h. I tulaga o le tutoʻatasi, fai mai le faʻailoga e mafai ona faimalaga i luga atu o le 240km ma naʻo le tasi le totogi.

VAAI FOI: I tua atu o vaaiga i le fale gaosi Morgan

E tusa ai ma le faatonu o le mamanu a Morgan Jonathan Wells, o le "meataalo" fou e 3-uila na musuia e le DeLorean DMC-12 (liu i se masini taimi) lea na faʻaalia i le ata tifaga Toe foʻi i le Lumanai. A leai, o le aotelega o foliga e tatau ona tutusa ma le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i Goodwood i le taumafanafana talu ai.

Ae ia i latou e manatu o lenei taavale e leai se mea e sili atu nai lo se prototype e tatau ona le fiafia. O le Morgan 3 Wheeler, lea o le a faʻaalia i le Geneva Motor Show, o le a oʻo lava i le gaosiga i le isi taumafanafana, faʻamaonia le faʻailoga Peretania.

morganev3-568
morganev3-566

Punavai: Ta'avale ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili