Marsien. "Super 911" mo mauga o se tasi lea o Porsches sili ona mata'utia

Anonim

O le igoa faʻasolopito "Gemballa" ua toe foʻi mai ma e le o toe mamao ma se foafoaga e mafai ona tuʻu ai soʻo se tagata taʻavale e toe faʻafoʻi. igoa Marsien, e musuia e le Porsche 959 na manumalo i le Dakar Rally i le 1986 ma o, i le taimi lava e tasi, o se tasi o le wildest 911s lava.

Na faia e Marc Philipp Gemballa, e leai sana mea e fai ma le Gemballa sauniuni na faia e lona tama, Uwe Gemballa, o lenei "super 911" na faaigoa (i Farani) mo le Red Planet (Mars), na musuia e le "Martian" dunes mai. le toafa UAE, lea na atiina ae ai.

O le sini a Marc Philipp o le faʻaauauina lea o le talatuu a lona tama ma filifili ai e faia lana amataga i nei "malaga" ma se "laufanua uma" na fatuina mai le 911 Turbo S (992).

Gemballa Marsien 7

O le tino, na mamanuina e Alan Derosier, o loʻo fausia atoa i le carbon fiber, naʻo elemene fafo o le 911 Turbo S na faʻasaoina o faamalama ma moli. O isi mea uma e fou.

O le mamanu i le lumanaʻi e toetoe lava a pulea atoatoa e le lautele lautele o uili, o le tele o le ea i totonu o le pulou ma o le mea moni o le apaau tuʻufaʻatasia i tua.

Gemballa Marsien 8

O nei elemene uma e vave taʻitaʻia i matou i le Porsche 959, o se tasi o taʻavale sili ona taua o le 1980s ma o se faʻatauvaʻa atoatoa i le tala faʻasolopito Ferrari F40. Ae o iinei, na faia mea uma ma mafaufau mo se faʻaoga "laufanua uma".

Marc Philipp Gemballa ua galulue faatasi ma le KW e fausia se taofiga faapitoa e mafai ona pulea faaeletonika ma e mafai ai ona e suia le maualuga o le fola o Marsien, lea e eseese i le va o le 120 mm (i le tulaga maualalo) ma le 250 mm.

Ae o le aseta tele o lenei Marsien o le afi moni, o se faafeagai ono-kolaga poloka ma le 3.8 lita gafatia suia e le RUF lea e maua i le lua tulaga eletise: 750 ma 830 hp (ma 930 Nm).

Gemballa Marsien 4

I le sili atu le mamana, o le faʻamalosia o le malosi e faʻamaonia e ala i le toe faʻatulagaina o turbos e lua, ma o le valu-saosaoa PDK transmission e tatau ona faʻamalosia e tatalia lenei faʻaopoopoga (sili atu 180 hp ma 130 Nm) faʻatusatusa i le 911 Turbo S (992). ) o fa'asologa.

O le faʻaogaina o mea, i le isi itu, o loʻo i totonu o le titanium, na faʻapitoa na mamanuina e Akrapovic ma foliga mai ua tuʻufaʻatasia atoatoa i le pito i tua.

Gemballa Marsien 6

O mea uma o loʻo siomia ai le Marsien e faʻafiafiaina ma o faʻamaumauga faʻasalalau e le mafai ona ese: 330 km / h le saoasaoa maualuga ma le 0 i le 100 km / h i le 2.6s. Ae ui i lea, o nei fuainumera e na'o pa'u auala e maua ai "seevae". Fa'atasi ai ma pa'u pa'u uma i luga ole auala (filifiliga) ole saoasaoa maualuga e gata ile 210 km/h.

O le tau?

O le Marsien o le ai ai se gaosiga faʻapitoa, faʻatapulaʻa i na o le 40 iunite (sili atu ma le afa ua uma ona faʻatau), o ia mea taʻitasi o le ai ai se tau faʻavae o le € 495,000.

Gemballa Marsien 11

Ma o nei mea uma aʻo leʻi faʻatupeina lafoga ma aʻo leʻi faʻaopoopoina le tau o le taʻavale foaʻi, le Porsche 911 Turbo S, lea e amata i le 270 597 euros i le maketi Potukale.

Faitau atili