E fa'apefea ona fa'apea se Alfa Romeo Giulia GTA fa'aola e le eletise? Ole Totem Automobili GT Electric ole tali

Anonim

A'oa'oga sese? Se’i o tatou tu’ua lenei “talanoaga faafilosofia” mo se isi aso, ona o le loloto o suiga ua faia i lenei mea Totem Automobili GT Electric e tusa ai ma le taavale na tuuina atu i ai lona faavae, o le Alfa Romeo Giulia GT Junior 1300/1600 (1970-1975), e faapea e lelei e uiga i se isi mea.

E naʻo le 10% o le uluai taʻavale o loʻo totoe, lea ua "faʻafefiloi" i se faʻavae alumini fou ma faʻamalosia i se taʻavale tuʻufaʻatasia. Ua le toe u'amea le fa'alava o le tino ma ua faia nei i le alava kaponi, lea na mafai ai ona fa'amama atili laina o le ulua'i. E aunoa ma le faagaloina, i le ata o le musika musuia, o le Giulia GTA, o le tino na lelei "muscle".

Ina ia fa'atusaina le 95 kilokalama o le alava kaponi o lo'o i ai e mana'omia le 6000 itula e fa'asalalauina i luga o le 18 tufuga!

Totem Automobili GT Electric

Ma o le mea moni, i lalo o le pulou matou te le maua ai se "oona" fa-silini i totonu - i le ala, i lalo o le pulou matou te le maua ai ni afi. O le mea lea, ua fa'aeletise nei, na fa'apipi'i sa'o i luga o le axle pito i tua i se fa'a-fa'avaa fou na fausia mo le fa'amoemoe. O latou 525 hp (518 bhp) ma 940 Nm, numera e matua le mafaufauina pe a pule Giulia GTA i taamilosaga o le 60s - o Giulia GTA sili ona malosi i luga o le auala na faʻamauina i le 115 hp, o le tauvaga i le 240 hp (GTAm).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faatasi ai ma le tele o le malosi ma le malosi, e naʻo le 3.4s e oʻo atu ai i le 100 km / h, ma le afi eletise o loʻo vaʻai i lona manaʻoga malosi e fetaui ma le 50.4 kWh maa o le "naʻo" 350 kg. Ua lava e fai ai le 320 kilomita o le tuto'atasi i... saoasaoa masani.

Ma'a 50.4 kWh

Se eletise e faafoliga e le o se eletise

O le faʻalavelave o le Totem Automobili GT Electric ua faʻaalia i le tulaga na faia e ona tagata na faia ni laasaga e faʻafaigofie ai le avetaʻavale ... eletise pe a mafai. Na latou taumafai lelei e faʻataʻitaʻi mea uma e mafai ona aumaia e se afi afi i totonu e faʻatamaoaigaina ai le poto masani avetaʻavale.

Ioe, o lenei eletise e le gata e pisapisao, e mafai foi ona faʻataʻitaʻiina le tele o torque ma curves eletise, faʻasologa o felauaiga (ua e vaʻaia le suiga i totonu?), afi-faʻamaʻi, e pei lava o se taavale moni ma afi afi. O fa'asologa uma e fa'apitoa ma e mafai ona tatou filifili mai se fa'asologa o afi ma suia i lo tatou fiafia.

pusa pusa

Ioe, o se la'au e fa'aa'oa'o i le gaioiga a le tusi tupe moni!

Mo lenei faamoemoe, ua sau foi GT Eletise ma 13 McFly failauga, e mafai ona gaosia e oo atu i le 125 dB (!) leo fafo, ina ia mautinoa ai o le pisa uma ma e oo lava vibration e na o se afi afi i totonu e mafai (mafai) ? ) fa'atupu - na avea le Playstation ma mea moni! O se vaaiga i le lumanaʻi?

Totem Automobili GT Electric

Na o le 20 iunite

O faʻasalalauga muamua o le Totem Automobili GT Electric e faʻamoemoe e amata i le taumafanafana o le 2022. E naʻo le 20 iunite o le a gaosia - o le tele o latou e foliga mai ua uma ona maua se tagata e ona, fai mai Totem Automobili - faʻatasi ai ma tau e amata ile € 430,000!

I totonu o le Totem Automobili GT Electric

Faitau atili