O lenei Aston Martin Cygnet o loʻo faʻatau atu mo le 40 afe euros. Ose mea lelei?

Anonim

Fanau mai i le 2011 ina ia mafai ai e Aston Martin ona ausia le sini a le EU e faʻaitiitia ai le faʻamalama, le Aston Martin Cygnet ua le mafai ona maua se maliega i le lalolagi o taavale afi.

O lenei mea e mafua ona o le mea moni e faapea o le tagata Peretania o le aai e laʻititi nai lo se Toyota iQ toe faʻatulagaina. I fafo o lo'o i ai moli fou ma moli i tua ma, e pei ona e fa'amoemoeina, o le fa'ailoga masani a Peretania.

I totonu, o le eseesega na faʻatapulaʻaina i le faʻaogaina o mea faʻapitoa, se mea faigaluega fou ma suiga faʻapitoa i le dashboard.

Aston Martin Cygnet

Ae mo le inisinia, e leʻi faia e Aston Martin se suiga. O lona uiga ina ia faʻaola le Cygnet sa matou faʻaauau pea ona maua se afi 1.3 l fa-silinder ma le 98 hp lea e fesoʻotaʻi ma le ono-saosaoa tusi lesona poʻo le CVT gearbox. Pau lava le tuusaunoaga o le Cygnet V8 o lana tala ua uma ona matou taʻuina atu ia te oe.

Ae ui i lea, o nai eseesega faʻatusatusa i le Toyota iQ lea na avea ma faʻavae ma le tau a la Aston Martin na iu ina fesoasoani e avea le Cygnet ma faʻatauga faʻasolopito. Na'o le tu'uina atu ia te oe o se manatu, o le 4000 iunite na muai fuafuaina, na'o le 300 na gaosia!

Aston Martin Cygnet

le kopi mo le fa'atau

O loʻo ofoina mai e Aston Martin Works, o lenei kopi o le Cygnet o loʻo avanoa mo £ 36,950 (tusa ma le 41 afe euros), o se tau e sili atu i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le poloaiga mo se Smart Fortwo fou!

Fa'asoa i la matou nusipepa

E valiina i le Tungsten Silver, o le Aston Martin Cygnet lenei, e pei ona e faʻamoemoeina i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, i se tulaga mama. O totonu ua maeʻa i le lanu "Bitter Chocolate" faʻatasi ai ma faʻamatalaga paʻu e faʻamaonia ai se vaega o lona faʻapitoa.

Aston Martin Cygnet

Faatasi ai ma le na o le 12 000 maila (19 312 km) na ufiufi talu ona tuʻua le tulaga ia Ianuari 2012, e te manatu o lenei Cygnet o le "auupega" lelei e osofaʻia ai feoaiga i taulaga? Tuu mai ia i matou lou manatu i faʻamatalaga.

Faitau atili