SEAT faʻapipiʻi le Shazam app i ana faʻataʻitaʻiga i le amataga o Aperila

Anonim

A maeʻa le eletise eletise, o le fesoʻotaʻiga o le isi faʻamatalaga i le lalolagi taʻavale. A maeʻa le tuʻufaʻatasia o Waze i Ford faʻataʻitaʻiga, o lea ua tuʻufaʻatasia e le SEAT le talosaga a Shazam i totonu o latou faʻataʻitaʻiga.

SEAT o le a avea ma uluai taʻavale taʻavale mai le salafa o le lalolagi e tuʻufaʻatasia Shazam, o se tasi o polokalama sili ona lauiloa i le lalolagi, ma o loʻo faʻaaogaina e le faitau selau miliona o tagata faʻaoga. O le talosaga e mafai ai ona iloa le tusitala ma le pese aʻo faʻalogo, i ni nai sekone.

O le faʻasalalauga na faia i le aso e Luca de Meo, le peresetene o le kamupani, o se vaega o le malaga muamua a le Mobile World Congress.

Ole galuega fou ole a maua mai ia Aperila a sau i luga ole ta'avale e ala ile SEAT DriveApp mo le Android Auto.

SEAT faʻapipiʻi le Shazam app i ana faʻataʻitaʻiga i le amataga o Aperila 11207_1

O le so'otaga o le a mafai ai e tagata fa'atau a le SEAT ona faigofie ona iloa pese latou te fa'alogologo i ai i totonu o le ta'avale a'o ta'avale ma i se auala saogalemu atoatoa fa'afetai i masini saogalemu o lo'o maua i le SEAT DriveApp.

Mo e fiafia i musika, o le amana'ia autu o le a na'o se kiliki lava. O le tuʻufaʻatasia o Shazam o le a faʻatagaina ai i matou e faʻaauau pea ona agai i luma i le sini o le faʻamautinoaina o le saogalemu sili mo a matou tagata faʻatau ma tulituliloaina le sini o le leai o ni faʻalavelave i luga o le auala.

Luca de Meo, peresitene o SEAT

Na faʻaalia foi e le SEAT i se fonotaga a le aufaasālalau lona faʻamoemoe e auai i se tasi o galuega sili ona taua na fuafuaina mo le taulaga o Barcelona: ia avea ma laumua o tekinolosi 5G. O le fuafuaga, faʻalauiloaina e le Community of Catalonia, le taulaga o Barcelona ma Mobile World Capital, faʻatasi ai ma isi, e faʻamoemoe e suia Cidade Condado i se fale suʻesuʻe Europa 5G.

O le faʻamoemoe o le faʻailoga e ala i le auai i lenei poloketi o le galulue faʻatasi ma tagata e umia sea, i le atinaʻeina o tekinolosi 5G i se faʻataʻitaʻiga o se taʻavale fesoʻotaʻi o le a faʻataʻitaʻiina i le tausaga a sau i Cidade Condado.

Faitau atili