Ua lafoai e le au Citroën le igoa Picasso

Anonim

E ui lava e laʻititi ma faʻaitiitia, ae o le mea moni o Citroën o loʻo i ai pea i le tele o faʻataʻitaʻiga minivan pei ole C4 Picasso. Ae ui i lea, ma e ui lava e mafai e le faʻailoga ona faatumauina le manatu, o le igoa Picasso o le a faʻagata, ma tuʻuina atu le avanoa i le SpaceTourer igoa.

O le a avea moni lea ma se tasi o mea fou a le ituaiga mo le Geneva Motor Show, Mati a sau, lea o le a tuʻuina atu ai e le faʻailoga se lomiga faʻapitoa ma faʻatapulaʻa, e taʻua o Citroën C4 SpaceTourer Rip Curl.

E foliga mai o le faaiuga o le igoa Picasso, muamua faʻafeiloaʻi i le 1999 ma le Citroën Xsara Picasso, ma o loʻo faʻatasi ma le faʻailoga i se tasi o taimi sili ona lelei i taimi talu ai nei, aʻo leʻi osofaʻia le SUV, pe a faʻatatau i le MPV o faʻatauga maualuga.

Citroen SpaceTourer

Pau lava le suiga o le C4 SpaceTourer fou pe a faʻatusatusa i le C4 Picasso muamua, o le a avea ma igoa

E tusa ai ma le faʻailoga, o le suiga e naʻo se suiga i fuafuaga faʻapisinisi ma se fesili o le maketiina, faʻamoemoe e tuʻuina atu le ola fou i se vaega o loʻo faʻaletonu ona o le SUV ofo o loʻo i ai i vaega uma ma gaosiga.

SpaceTourer e le fou

O le igoa, e ui i lea, e le o se mea fou mo le ituaiga, lea ua uma ona faʻaaogaina e le gata i le pasese o le Citroën Jumpy, ae faʻapea foʻi i manatu e lua, o le Hyphen Concept ma le 4 × 4 E Concept.

Citroen SpaceTourer

Citroën SpaceTourer

MAUA FA'AVAE I LE YOUTUBE: E tasi le isi mafuaaga e te mulimuli ai i le Ledger Automobile. Fa'asoa ile matou alaleo.

Faitau atili