Lamborghini Huracán EVO e tutusa le 640 hp o le Huracán Performante

Anonim

Ina ua uma ona tatala e Lamborghini nisi o ata o le faafouina Lamborghini Huracán e ala i le Lamborghini Unica app (o se talosaga faʻapitoa mo ana tagata faʻatau), ua faʻaalia nei e le Italian brand le fou Lamborghini Huracán EVO.

I lenei faʻafouga, na filifili le faʻailoga e ofoina atu le sili ona laʻititi o ana faʻataʻitaʻiga sili atu le mana. O lea, o le 5.2 l V10 o loʻo tuʻuina atu nei le 640 hp (470 kW) ma le ofoina atu o le 600 Nm torque, o tau e tutusa ma mea na ofoina mai e Huracán Performante ma e mafai ai e Huracán EVO ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le 2.9s ma oʻo atu (a itiiti ifo) 325 km / h o saoasaoa maualuga.

O le Lamborghini Huracán EVO o loʻo i ai foi se "faiʻai eletise" fou, e taʻua o Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI) lea e tuʻufaʻatasia ai le faʻatonuga o le uili pito i tua fou, faʻamautu le pulea ma le faʻaogaina o le vectoring system e faʻaleleia ai le faʻatinoga o le taʻavale taʻavale sili.

Lamborghini Huracán EVO

Suiga fa'alelei fa'alelei

I tulaga faʻalelei, o suiga e faʻaeteete, faʻatasi ai ma le Huracán EVO o loʻo mauaina se faʻailoga fou i luma ma se vaeluaga ma se mea fou tuʻufaʻatasia tua. I totonu foi o le mata'upu matagofie, na maua ai e Huracán EVO uili fou, toe fa'aleleia le fa'aogaina o le ea i le pito i tua ma le pito i tua na tu'u tutusa le fa'aogaina o lo'o maua i le Performante version.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Lamborghini Huracán EVO

I totonu, o le pito sili ona taua e alu i le vaetamaina o se touchscreen fou i le nofoaga tutotonu.

I totonu, o le autu autu o le vaetamaina o le 8.4″ mata i le nofoaga tutotonu e mafai ai ona e fetuunai mai nofoa i le tau, faʻaopoopo i le i ai o se Apple CarPlay. O le au faʻatau muamua o le Lamborghini Huracán EVO e faʻamoemoe e maua le taʻavale taʻavale i le tautotogo o lenei tausaga.

Faitau atili