O ai o lo'o fa'atauina ta'avale i Potukale?

Anonim

I le faaiuga o le iva masina muamua o le 2017, o laulau na saunia e le ACAP na faʻaalia ai o faʻatauga o taʻavale mama (pasese ma pisinisi) ua leva ona latalata ile 200 afe , e tusa ma le 15 afe iunite i luga aʻe o le faʻamatalaga tutusa e faʻatatau i le 2016.

e ui lava i le 5.1% fa'atupulaia Talu ai ona o le faʻatauga o taʻavale mama e sili atu le faʻaogaina nai lo le mea na vaʻaia i le tausaga talu ai, o lenei saoasaoa e taʻu mai ai, i le faaiuga o le tausaga, atonu e sili atu i le 270 afe iunite.

E ui e le o tuulafoaiina le matafaioi a tagata faatau tumaoti mo le tele o le maketi o taavale i Potukale o loʻo i ai nei, faʻamaonia e le faʻatupulaia o aitalafu ma le numera o konekarate, o loʻo faʻaauau pea ona tauaveina e kamupani le tele o matafaioi mo le tuputupu aʻe o le resitalaina o taavale fou i totonu. Portugal.

O fea kamupani fa'atau?

Mai le amataga, le vaega lisi-a-taavale, matua faʻamalosia e le faʻateleina o tagata tafafao maimoa i Potukale. Faatasi ai ma ona faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i le mauaina o taʻavale, o le lisi-a-taʻavale e tumau pea le nafa ma le 20% i le 25% o le maketi taʻavale mama.

I le faaopoopo atu i nai kamupani fou fou na ulufale atu i Potukale ma le tele o tala na totoe, o faʻatauga a le isi vaega o pisinisi a Potukale e fai lava si vaeluaina, e pei ona faʻamatalaina e le faatonu o le matagaluega faʻatau faʻapolofesa o se tasi o taʻavale autu i Potukale.

Ina ua mavae tausaga faigata o le faʻaitiitia o vaʻa (2012, 2013…), e tele kamupani faʻafouina i lenei tausaga ma faʻatalanoaina le isi, ae toaitiiti o loʻo faʻaopoopoina taavale.

I se uiga le mautonu pe sili atu le faautauta, o nisi faʻalapotopotoga o loʻo filifili e faʻafaigaluegaina auaunaga i fafo, i luga o se faʻavae mai fafo, e tuʻuina atu le galuega faaopoopo.

O lenei faʻalavelave, faʻapea foʻi ma le iʻuga o le peti na faia e le pulega i kamupani laiti ma tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi, ua fesoasoani i le faatumauina o le mamafa o maketi faʻapisinisi.

E o'o lava i SMEs le maualuga o le fa'atupulaia o le fa'atauina o ta'avale, ma o lo'o fa'atupula'ia fo'i lo latou usita'i i le mautotogi.

O le mafuaʻaga lea o le Fleet Magazine Fleet Management Conference, lea e faia i le 27 Oketopa i le Estoril Congress Center, faʻapaʻiaina se vaega taua o le Faʻaaliga i lenei ituaiga o aofia.

“O lo'o fa'aalia e le SME le fa'atupula'ia o le fiafia i le mautotogi ma, e mautinoa lava, o le vaega e sili atu le gafatia mo le fa'atupulaia i se taimi pu'upu'u. I le taimi nei, o lo'o fa'atusalia ai e tusa ma le tasi-lima o le aofa'i o le matou tagata fa'atau, o se mamafa ua fa'atupula'ia i lea tausaga ma lea tausaga”, o le fa'amaoniga lea a Pedro Pessoa, le fa'atonu fa'apisinisi a Leaseplan.

"I le tulaga SME/ENI, o le numera o konekarate fou o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina. O le mea moni, na matou vaʻaia le 63% faʻatupulaia i faila i le ono masina muamua o le tausaga", faʻamalosia Nelson Lopes, le Ulu fou o Fleet i VWFS,

Ua faatupulaia foi le numera o taavale faatafafa , tuʻuina atu i totonu o taulaga sili ona tele ma turisi, o auala fou o felauaiga e faʻavae i luga o faʻasalalauga numera ma faʻapea foʻi ma kamupani o loʻo i ai le malaevaalele / faletalimalo / faʻafeiloaʻiga auaunaga o loʻo faʻatupulaia maketi i le vaega o le mautotogi.

Fa'afeso'ota'i le Fleet Magazine mo nisi tala ile maketi tau ta'avale.

Faitau atili