Sili o le 90s: Porsche 911 GT1 Straßenversion

Anonim

O tulafono a le FIA e manaʻomia le gaosiga ma le faʻatau atu o nisi - e tusa ma le 25 - iunite tutusa ma mea na faʻaaogaina e faʻailoga i le GT1 siamupini ae faʻatasi mo le faʻasalalau. I lenei auala, o le Porsche 911 GT1 Straßenversion ofo mai ia i matou le avanoa e ave ai se ta'avale tuuga i luga o le auala lautele, ma e leai, e le na'o se cliché na tusia ma toe tusia i le faitau afe o taimi.

Faataulagaina oe lava i ni nai "indulgences", e pei o le le aʻe i luga o se fale taʻavale e ulufale ai, poʻo le le faʻafesoʻotaʻi o se osteopath i 100 km uma, ma o le Porsche 911 GT1 Straßenversion ua mautinoa e faʻataunuʻuina lana misiona.

Tatou amata i le igoa: afai e tatau ona e aofia ai le faaupuga Straßenversion (faiga auala) i le igoa, o se faailoga lelei lena. O se fa'ailoga e iai le matou ta'avale na fa'atulaga mo auala, ae o se mafua'aga na i'u ai i luga o le vevesi o auala lautele, ma o na uiga uma.

911 GT1 Straßenversion (5)

I le tulaga o le Porsche 911 GT1 Straßenversion o lona uiga o se faasologa o manatu e tuʻu ai o tatou lagona faʻafefe i le fiafia. O lona uiga mo se faʻataʻitaʻiga o le poloka o pusa faʻafeagai e ono ma le 3.2 l le gafatia e tutusa ma le tasi o loʻo faʻaogaina e le "tausoga tausoga". E tutusa aua nai lo le 592 hp o le malosi, o le poloka na faʻaogaina i le itiiti ifo o le eleelea 537 hp - o se faʻalaloina na faʻatagaina ai le faʻataunuʻuina o tulaga faʻapolopolo a Europa. Ae, o turbos e lua sa ... ma faafetai.

911 GT1 Straßenversion (9)

O lona uiga foi, i le pito i tua, e mafai ona tatou faʻamoemoeina i luga o se taʻavale faʻapipiʻi masani e lagolago ai le poloka malosi faʻapea foʻi ma se atigipusa tusi taʻavale ono-saosaoa lea, e faaopoopo atu i lana galuega autu, e lagolagoina ai foi elemene o le faʻamalolo tua. .

O le taunuuga o le 537 hp ma le 600 Nm mo na o le 1120 kg o le mamafa mulimuli, e mautinoa ai o le Porsche 911 GT1 Straßenversion e mafai ona maualuga le saoasaoa i le itulagi o le 290 km / h ma le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le 3.6s. I nei fuainumera, o loʻo faʻaalia le faʻaogaina o le aerodynamic apparatus, lea e manuia ai le mautu i le tau o le saoasaoa maualuga.

Porsche 911 GT1 Straßenversion

Valaau 996

O le faʻamatalaga pito i fafo o le Porsche 911 GT1 Straßenversion na tuʻuina atu i elemene matagofie na maua mai le faʻataʻitaʻiga gaosiga, le Porsche 911 (996). O vaega fa'apitoa o le vaega autu lea e fa'aalia atili ai le fetaui i le va o fa'ata'ita'iga. I totonu foʻi, e manino le tutusa: o fua faʻamau uma e tutusa ma le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga, peitaʻi o lo latou tuʻuina atu "tusaʻo" i luga o le laupapa, faʻapea foʻi ma le tulaga maualuga o le leverbox gearbox, toe tuʻuina atu, se siosiomaga. o tauvaga.

911 GT1 Straßenversion (4)

I le faaiuga, ou te taumafai e fai atu o le matagofie o le Porsche 911 GT1 Straßenversion o loʻo taoto i le mea moni o se taavale na faʻapipiʻiina mai ala i luga o auala ae le o le isi itu - o le mea lea ou te matua mautinoa ai e le tusi. o se faaupuga, ae o se mea moni. O le mea moni, o nei taavale taugata uma e oʻo mai i se tau: o nisi iunite na faʻatau atu talu ai nei mo tau i le itulagi e lua miliona Euro.

Porsche 911 GT1 Straßenversion

Faitau atili