Fa'amaumau fa'atauga i Lamborghini. Le tausala? Usu le SUV

Anonim

E pei o le SEAT, na tapunia foi e Lamborghini le tausaga 2019 ma mafuaaga e faamanatu ai. I le uma, o le SantʻAgata Bolognese brand ua faʻatulagaina se faʻatauga fou ma e mafai ona faʻafetai ... Urus, lana SUV muamua.

I le tausaga atoa muamua o faʻatauga (ioe, o le Urus na faʻaalia i le 2018, ae naʻo Fepuari o lena tausaga na maua ai), o le SUV muamua o le Italia na sau e faʻamaonia o se peti manumalo.

Ae uma ane, O Urus na maua le 61% o le aofaʻi o faʻatauga a Lamborghini i le 2019 (8205 iunite i le aofaʻi), faʻamaumauga mo le 4962 kopi na faʻatau atu, sili atu nai lo le 1761 iunite faʻatau atu i le va o Fepuari ma Tesema 2018.

Lamborghini Urus
I le 2019, o Urus sa sili ona lelei fa'atau atu e Lamborghini.

Ma isi?

I le pito i luga 3 o Lamborghini faʻatau (le faʻailoga e leai foi ni faʻataʻitaʻiga) faʻaalia le Huracán ma le 2139 kopi ma le Aventador ma le 1104 kopi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo maketi na sili ona sao i faamaumauga a Lamborghini, o le US o loʻo faʻaauau pea ona tulaga ese, ma 2374 faʻataʻitaʻiga o le Italia brand na faʻatau atu iina. O Amerika o loʻo sosoʻo ma Saina, Macau ma Hong Kong (o latou faʻatau e faitau faʻatasi), ma 770 iunite ma Peretania e 658 kopi.

Lamborghini Huracán

Lamborghini Huracán - 2139 iunite.

E uiga i lenei faamaumauga, faatasi ai ma le masani faʻafetai mo faʻataʻitaʻiga ma le 'au i tua atu ia i latou, Stefano Domenicali, Pule Sili o Lamborghini na faʻaalia ai foi le mea moni o le faatauina atu o Urus i le 2019 na toetoe lava a maualuga le aofaʻi o le aofaʻi na ausia i le 2018.

Faitau atili