F8 N-Latele. Ua faaopoopo e Novitec le 13 cm le lautele ma toetoe 100 hp sili atu i le Ferrari F8 Tribute

Anonim

O le Ferrari F8 Tributo o le taulaiga lea o le Novitec, le tagata sauniuni Siamani o loʻo taulaʻi atu lona mafaufau, i luga o mea uma, i luga o taʻavale Italia. Le igoa o lau foafoaga fou? Ferrari F8 N-Wide.

E le faapea o numera o loʻo ofoina mai e F8 Tributo e leʻo (matua!) Faʻamalieina ma manaia, ae na siitia atili e Novitec le pa, faʻateleina lona malosi ma faʻaleleia atili lona foliga, faaigoa i le igoa "N-Largo" .

I fafo, o suiga e matua iloga lava - toetoe lava o paneta uma o le tino ua suia - faʻamaonia ai le faʻaopoopoga o le tele o le carbon fiber, o se mea o loʻo i ai i le toetoe o paneli uma.

O le faʻamalosi tino "kit" ua sainia e Vittorio Strosek, Siamani mamanu, ma o ia lava o le tusitala o le tele o sauniuniga i le taimi ua tuanaʻi, faatasi ai ma ana foafoaga sili ona lauiloa o loʻo i ai le Porsche 911 o se amataga.

I le tulaga o le F8 N-Largo, o le faʻailoga e alu i le lautele faaopoopo e faʻatatau i le F8 Tributo ua uma ona lautele, faʻamaonia le filifilia o le igoa: e 13 cm (!) E sili atu nai lo le gaosiga o taʻaloga taʻaloga sili.

Ferrari Novitec F8 N-Largo

O eseesega mai le F8 Tributo e tele lava: fou luma ma tua bumpers, fou (ma lautele) mudguards ma sakete pito, afi afi fou ma spoiler tua. Na leiloa fo'i i moli fa'ato'aga tama'i ea sa tu'u i luga a'e o latou, a'o i le itu fa'ata fa'atasi ai ma se lagolago e le masani ai, fa'apea fo'i ma le fa'aogaina o le carbon fiber i 'au o le faitoto'a.

Ua fa'atupuina fo'i uili e fa'atumu atili ai le avanoa fa'aopoopo o fenders fou a le Novitec F8 N-Largo. O le pito i luma ua 21" (ma le 9.5" lautele), ae o tua e 22" (12" lautele), o loʻo afifi i paʻu 255/30 R21 i luma ma le 335/25 R22 i tua.

Ferrari Novitec F8 N-Largo

Mulimuli ane, o le "loto" V8…

E le gata i foliga vaaia. O le F8 N-Largo o loʻo vaʻaia le malosi o le F8 Tributo's 4.0 twin-turbo V8 e tupu tele. O le uluai 720 hp "oso" i le sili atu ona faʻaalia 818 hp ma lona 770 Nm o le torque i se sili atu le malosi 903 Nm o torque.

Ferrari Novitec F8 N-Largo

E tusa ai ma le Novitec, o nei tau e mafai ai e le F8 N-Largo ona oʻo i le 100 km / h i le na o le 2.6s (2.9s stock), 200 km / h i le 7.4s (7.9s stock), ma e sili atu i le 340 km / h maualuga maualuga o le faʻataʻitaʻiga gaosiga.

F8 N-Latele. Ua faaopoopo e Novitec le 13 cm le lautele ma toetoe 100 hp sili atu i le Ferrari F8 Tribute 11344_4

O le a na'o le 15 iunite o le F8 N-Largo o le a gaosia e le Novitec ma o lo'o maua uma i latou e ana ... Mo i latou e fiafia, o lo'o saunia e Novitec se F8 N-Largo Spider.

Faitau atili