Lamborghini Countach Turbo: o le tagata agasala a SantʻAgata Bolognese

Anonim

O le tausaga o le 1990 ma o taʻaloga taʻaloga sili o loʻo "tautau" mai mea faʻavalevalea na faia i le 80. O le sefulu tausaga na liua i se tausamiga o le malosi, paʻu liusua ma faʻateleina i itu uma. Ae i le totonugalemu o lena lagona lautele "ina ua uma pati" sa i ai se faufale laitiiti ma le malosi mo le itiiti ifo ma le tasi le isi pati. O lena faufale o Lamborghini.

Ou te taumafai e fai atu o le Lamborghini Countach Turbo o le tagata taʻavale e le itiiti ifo ma le lima agasala mataʻutia: ita, tuʻinanau, 'ai tele, faamaualuga ma le faʻatauvaʻa.

I totonu o le kalapu faʻapitoa o taʻaloga taʻavale, Lamborghini o loʻo faʻaalia ai le matafaioi o le bon vivant. E ese mai i le "matua faʻaaloalo" Aston Martin, le pragmatic Porsche poʻo le "femme fatale" Ferrari.

Lamborghini Countach Turbo

Ma e pei o le olaola lelei, ua saunia e Lamborghini se pati kick-ass e faamanatu ai le lomiga lata mai o le Countach model. O le a le mea o le a avea ma ana "tango mulimuli", o le Countach na foliga mai i lona tulaga sili: faateʻia, malosi, faʻaalia, faʻamaualuga ma faʻamaualuga.

O se tagata agasala e sili ona lelei. matou te talanoa i ai Lamborghini Countach Turbo . Le fa'ata'ita'iga sili o se tasi o ta'avale sili ona ta'uta'ua. Fa'alilolilo e na'o le lua kopi, o se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga ma se fa'ata'ita'iga fa'alauiloa - o le mea mulimuli e fa'aalia fa'atupu fa'aoso i ata o lo'o fa'atasi ma lenei tala.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E ui ina fanau mai, tausia ma aʻoaʻoina i atunuu e lata ane i le Vatikana, ae o le Countach e na o le Katoliko. Ou te taumafai e fai atu o le Lamborghini Countach Turbo o le tagata taʻavale e le itiiti ifo ma le lima agasala mataʻutia: O le ita, tu'inanau, 'ai'ai, fa'amaualuga ma le fa'atauva'a.

Lamborghini Countach Turbo

o le ita ma le fia taumafa

Uili aua o lau afi e faʻaalia le vevesi, ita ma le faʻatinoga. Ua mavae tausaga o ia ae tumau pea ona uiga lelei: o le Countach Turbo o loʻo tumau pea le tiapolo tuai. Sauni e 'aina so'o se auala po'o se pi'oga e sau i ona luma, ae tu'u ai e ese lava lona ala: e pupuu le sa'o ma fa'aitiitia pi'o.

O latou na 748 hp o le mana fa'aola e se afi 4.8 l malosi V12 fa'amalosia e lua tele Garrett T4 turbos. Sa'o 48 hp sili atu nai lo i latou na atiina ae le Lamborghini Aventador . O se faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o lenei Countach Turbo e foliga mai o se "tama aufaipese".

Lamborghini Countach Turbo, V12

O LE matape'ape'a ua uma ona mateina le mea e mafua ona: o le faʻaaogaina tele o lenei afi! O se iunite avetaʻavale ua leva ona i ai i le tausaga mamao o le 1990 na faʻaosoina ai le Coutach, mai le 0-100 km / h i lalo ifo o le 3.7s i se tuuga na faatoa uma ina ua uma ona pasia e le togi 360 km/h . O le tau e totogi mo ia faatinoga na sau i le tulaga o le taumafaina lea e tatau ona fuaina i dekaliters.

Ae o loʻo i ai nisi faʻamatalaga o le "leaga" i le Countach Turbo. Fa'agalo fa'amalo fa'amalo, polokalame fa'amautu, tufa taofi po'o le fa'amalologa o le pailate, aua e leai se mea o nei faiga i le Countach Turbo. O nei "agelu leoleo" o le a le mafai lava ona pulea se tagata agasala e pei o lenei. E le gata i lea, i le 90's o nei faiga e leʻi faʻaogaina i taavale o lenei ituaiga ...

I le isi itu, o loʻo i ai se faʻatonuga i lenei Countach e tatau ona faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma le loloto o le lalolagi ma o le mea e leaga ai e le o iai i faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei. O se poloaiga na fafagu pe fa'amoe, i lo tatou fiafia, o se afi o le malosi. Ou te tautala i ai "fa'aoso kipo" , o se faʻamau e faʻateleina pe faʻaititia ai le turbo pressure (i le va o le 0.7 ma le 1.5 bar) ma faʻatupu ai le mana.

Ou te fai atu ia te oe e leai se faamau e sili atu le leaga nai lo lenei i luga o taaloga sili i aso nei. Le Ferrari manettino? Ioe, ioe.

Lamborghini Countach Turbo

Vanity, taugata ma maoae

“O le tele naua o le naunau mo le atoatoa o foliga vaaia faaletino, matagofie, ina ia faagaeetia ai isi” o le uiga lea o le valea. E aoga le fa'aopoopoina o se isi mea? O se faʻamatalaga e fetaui lelei i lenei Lamborghini Countach Turbo.

Vaai i ai. O se fa'ailoga i meafaitino, i le tu'inanau ma le maoa'e ! O ai na te le lagona le fa'atauva'a ma le maualuga o so'o se tagata soifua i luga o lenei ta'avale? Ina ia faʻamaonia loʻu manatu, o ata o loʻo faʻatasi ma lenei tusiga na teuteuina e ni tamaʻitaʻi aulelei se toʻalua i laʻei e leai se mea e pei o le Lamborghini Countach Turbo faʻaosooso.

Lamborghini Countach Turbo

Ose ta'aloga sili tulaga ese

Afai latou te tuʻuina mai ia te aʻu se filifiliga o se taʻavale taʻaloga sili, masalo o le tasi lea na ou filifilia. E le o lana Ferrari F40 faʻaonaponei poʻo lona aiga mamao o Lamborghini Aventador. Atonu e le - e le o ... - o le taʻavale taʻaloga sili ona lelei, vave, ma sili ona maʻai na fausia. E leai, ae o mea uma lava e tatau ona i ai i le "a'oga tuai" ta'aloga sili: e le'i taimi, olaola, fa'ama'a'a ma fe'ilafi.

Ou te mautinoa o le a le punou lava i le mamao ou te manao ai, faatelevave i le mamao e pei ona ou faamoemoe i ai, pe faagesegese i le mamao ou te manaomia. Ae ou te mautinoa o le mafutaga lea o le alofa/inoino e maua ai le eleele lafulemu e toto ma tupu ai lagona le mafai ona faafaileleina e le tele o taavale faaonaponei.

Lamborghini Countach Turbo

Na e ata i lau tusiupu nei i le taimi nei, ae o oʻu lagona lena ina ua ou aveina ni nai mea laiti - pe a faatusatusa i lenei faailoga o le leaga ... - pei o le Citroën AX GT poʻo le Fiat Uno Turbo IE. E seasea ona latou faia le mea na ou manaʻo ai, ae o le mea moni. mai lena loto maaa na tupu mai ai le naunau e taitai i latou.

Ae toe foi atu i le tupu o tagata agasala o SantʻAgata Bolognese… Fai mai le tala e faapea o Countach Turbo ua faasaina mai auala o le Vatican, o se tagata pepelo e pei o ia e leai se nofoaga i luga o le asphalt a le pontiff paia.

Na te le iloa le mea o loʻo ia misi ma o le a tatou tau le iloa. O se mea e maasiasi ai, o ai e le mana'o e se'e i "auala leaga" i le uili a lenei tagata faufau faufau? Ae e tasi lava le avanoa e mafai ai: fausia se faʻataʻitaʻiga i totonu o le matou fogafale i lalo ...

Faitau atili