Toe fa'afouina Ford Focus "maua i luga". O le a le tala o loo e natia?

Anonim

O ata sipai o le toefaafouga Ford Taulai fa'aali se fa'ata'ita'iga - o le Active version van - na pikiina i matu o Suetena i le taimi o ana su'ega tau malulu. E ui lava i lona tulaga alualu i luma o atinaʻe, e faʻamoemoe e faʻasalalau naʻo le faaiuga o le 2021, faʻatasi ai ma nisi o faʻamatalaga e faʻaalia i le amataga o le 2022.

Suiga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei, e pei ona faʻaalia i le screenshots, e tatau ona taulaʻi i luma ma tua, i le mea tonu o loʻo nofo ai le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga.

I le pito i luma, e faaopoopo atu i tapuni fou, o le Ford Focus o loʻo faʻamoemoe foi e sau ma se faʻailoga fou ma moli fou, e manifinifi nai lo aso nei. I le pito i tua, e mafai ona e faʻamoemoeina faʻalavelave e pei o le pito i luma, e taulaʻi i le optics (fou "core") ma bumpers.

Ford Focus sipai ata

E le o iloa, i le taimi nei, pe o le faʻafouina o le Ford Focus o le a aofia ai foʻi le taunuu mai o afi fou, aemaise lava le hybrid. O le C2 platform o loʻo faʻavae ai e mafai ona aofia ai masini faʻapipiʻi, e pei ona mafai ona tatou vaʻaia mai le Ford Kuga - faʻavae foʻi i luga o le C2 - lea, e faaopoopo atu i le ofoina atu o se fuafuaga faʻapipiʻi masani, e ofoina atu foi se plug-in hybrid (faʻatau fafo) .

Talu ai ona o le tautinoga talu ai nei a Ford e faʻamalosia lana faila atoa, lea o le a faʻamutaina i Europa ma se faʻasologa e faia naʻo le 100% eletise eletise mai le 2030 agai i luma, e le o se mea e ofo ai le Ford Focus, o se tasi o ana faʻatau sili ona faʻatau atu i le "tuai. konetineta", na vaʻaia lona faʻamalosia o le eletise i tua atu o faʻasologa o loʻo i ai nei ma maua ai ni filifiliga fou e tutusa ma le "uso" Kuga.

Ford Focus sipai ata

Mo le vaega o totoe, o ata sipai o le Ford Focus ua toe faʻafouina na faʻatagaina foi se vaaiga i totonu, lea e foliga mai o le mea fou o loʻo i luga o le lau tele o le infotainment system. I le faaopoopo atu i le mata fou, o le a tatou vaʻai i le faʻaofiina o SYNC 4, le faʻafouina fou o le faiga?

Faitau atili