Amata malulu. Su'e pe fa'afefea ona "talanoa" le Volkswagen ID.4 i pasese

Anonim

O fegalegaleaiga i le va o le tagata ma le taavale ua faateleina le lavelave (ma atoatoa) ma atonu o le mafuaaga lena o le Volkswagen ID.4 o lo'o i ai se auala fa'apitoa ma fa'amuamua e feso'ota'i ai ma tagata o lo'o nonofo ai: e ala i moli.

ID Tofia.Malamalama , o lenei faiga e faʻaogaina ai le 54 LED e faʻalautele atu i le lautele atoa o le dashboard ma faʻatagaina le ID.4 e "talanoa" i le avetaavale ma tagata nofoia.

E faapefea ona aoga? Faigofie. O nei LED e faʻaaogaina lanu eseese, mamanu ma faʻafiafiaga e faʻaalia ai se feʻau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te agaʻi i le itu o faʻatonuga o faʻasalalauga, iai se mamanu faʻapitoa i le taimi o le utaina (lea e mafai ai ona e siakiina o latou tulaga) ma e oʻo lava i se faʻafiafiaga faʻapitoa e le gata ina faʻafeiloaʻi oe i luga o le ID.4 ae faʻaalia foi na matou amata. pe taofi le taavale. E le gata i lea, a maua e le aveta'avale se telefoni, latou te emo lanu meamata ma i le tulaga o le taofi fa'afuase'i e mumu mumu.

Volkswagen ID.4 ID.Light

E tusa ai ma le Volkswagen, o lenei faiga e le gata ina faʻatagaina se faiga fou ma fou o fesoʻotaʻiga i le va o le taʻavale ma ona tagata, e faʻaitiitia ai foi faʻalavelave i le uili.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Volkswagen ID.4 ma ID.3 o uluai faʻataʻitaʻiga o le ituaiga Siamani e ofoina atu lenei faiga o se faasologa. I le aluga o taimi, ua fuafua le faʻailoga e faʻaleleia le faiga e ala i faʻafouga mamao poʻo luga ole ea.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili