Ford Cougar. Le mea e tatau ona e iloa e uiga i le sili ona feline Ford

Anonim

Fai mai le muagagana e faapea "e suia taimi, e suia ai le loto" ma o le Ford Puma fou o le faamaoniga o lena mea. I le taimi muamua na fesoʻotaʻi ma se tamaʻi taʻaloga taʻaloga na maua mai i le Fiesta, o le igoa na muamua faʻaalia i luga o le Ford i le 1997 ua toe foʻi mai nei, ae faʻatasi ai ma se faatulagaga e fetaui ma manaʻoga o le maketi o taavale i le 21st century.

Ua leai ni fa'alavelave i tiute o le aiga ma laina coupé, ma ua toe tula'i mai le Puma e fai ma crossover, i se tali manino i le mea ua fa'aalia o le tulaga autu i le maketi o taavale i tausaga talu ai nei.

E ui lava i le alu ese mai foliga coupé, o loʻo i ai pea uiga masani i le va o Pumas e lua i le talafaasolopito o Ford. Aua, e pei o le taimi ua tuanaʻi, o Puma e le gata o loʻo faʻaauau pea ona faʻasoa le faʻavae ma Fiesta, ae faʻapea foʻi ona faʻaaogaina lona totonu. Ae ui i lea, i le avea o se crossover, o le Puma fou e sili atu ona aoga ma sili atu ona lelei.

Ford Puma ST-Line ma le Ford Puma Titanium X
Ford Puma ST-Line ma le Ford Puma Titanium X

E leai sou avanoa...

I le tuua ai o le coupé format, na mafai ai e le Puma ona manatu ia te ia lava o se filifiliga sili atu ona fiafia i le aiga. Sei o tatou vaʻai: e ui ina faʻasoa le faʻavae ma le Fiesta, o le Puma o loʻo i ai se pusa ato ma le 456 l, sili atu nai lo le 292 l o le Fiesta ma e oʻo lava i le 375 l o le Focus.

O loʻo i totonu o le ogalaau ma e foliga mai e faʻamaonia ai o taimi na avea ai le Ford Puma ma le avanoa o ni manatu tetee ua leva ona mou atu, o le Puma o loʻo i ai fofo e pei o le Ford MegaBox (o se vaega i le pito i lalo ma le malosi o le 80 l e mafai ai ona e faia. felauaiga nisi mea e maualuga) ma se fata e mafai ona tu'u i ni maualuga se lua.

Ina ia faʻamaeʻaina le faʻaogaina o le Puma fou, na faʻamutaina ai foʻi e Ford lana crossover aupito lata mai ma se faiga e mafai ai ona tatalaina le vaega atopaʻu e ala i se masini i lalo o le pito i tua, o se mea ua uma ona tatou iloa mai isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga ma se amataga i le vaega e tusa ai. ia Ford.

Ford Puma Titanium X 2019

…ma tekinolosi foi

E ui o le Puma muamua na taulaʻi (toetoe lava faʻapitoa) i le taʻavale fiafia, o le mea fou e tatau ona amanaʻia le evolusione na uia e le lalolagi i le 22 tausaga na vavaeeseina ai le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga e lua.

O lea la, e ui lava o le Puma fou e tumau pea le faamaoni i tusi taʻavale malosi a le ituaiga (pe leai foi le Fiesta chassis) o loʻo faʻaalia foi o ia lava o se faʻataʻitaʻiga ma se tautinoga malosi faʻatekonolosi, lea e faʻaliliuina i le saogalemu, faʻamafanafanaga ma fesoasoani fesoasoani. .

O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le 12 ultrasonic sensors, tolu radar ma lua mea pueata e tuʻufaʻatasia le Ford Co-Pilot360.

O loʻo tuʻufaʻatasia i mea faigaluega e pei o le faʻaogaina o le folau faʻatasi ma le Stop&Go (o loʻo maua pe a faʻapipiʻiina le Puma i le lua-clutch gearbox), o le faʻaaliaina o faʻailoga o taavale poʻo le fesoasoani i le tausiga i luga o le auala, meafaigaluega uma na mafai e le Puma muamua. na'o… miti.

Ford Cougar. Le mea e tatau ona e iloa e uiga i le sili ona feline Ford 11390_5

Mild-hybrid system e amata ai foi lona amataga

E le gata i foliga o le tino ma tekinolosi o loʻo maua na faʻaleleia ai le pisinisi taʻavale i le 20 tausaga talu ai, ma o le faʻamaoniga o le tele o afi o le a maua ai le Puma fou.

O lea la, e pei o le Fiesta ma le Focus, o le crossover fou ma le igoa feline o le ai ai se uiga malu-hybrid, lea o se tamai 11.5 kW (15.6 hp) afi eletise e suitulaga i le alternator ma le afi amata, ma e fesootai ma 1.0 EcoBoost fa'atasi ai ma le malosi e lua - 125hp ma le 155hp fa'afetai i se turbo lapo'a ma se fua fa'amaulalo maualalo.

Ford Puma 2019

Filifilia Ford EcoBoost Hybrid, o lenei faiga e aumaia ai le Puma le avanoa e toe faʻaleleia ma teu ai le malosi o le kinetic o le taofi ma pe a taʻavale i lalo e aunoa ma le faʻavavevave, faʻaliliuina i le eletise, lea e fafaga ai le 48 V maa lithium-ion; fa'aitiitia le turbo lag; faʻamautinoaina le faʻagaioiina ma le televave o le faʻaogaina o le faiga amata-taofi; ma e oo lava i le faatagaina freewheeling.

Ford Cougar. Le mea e tatau ona e iloa e uiga i le sili ona feline Ford 11390_8

Ae mo isi afi, o le Puma fou o le a maua foi ma le 1.0 EcoBoost i le lomiga e aunoa ma le malu-hybrid system ma le 125 hp, ma faʻatasi ai ma se afi Diesel o le a faʻaalia e fesoʻotaʻi ma se faʻasalalauga otometi ma le fitu-saosaoa lua-pipii, ae o lena e na o le a oʻo atu i le maketi a le atunuʻu i le 2020. E faʻapea foʻi i le tulaga o faʻasalalauga, o le a maua foi se pusa faʻataʻitaʻi ono-saosaoa.

Ford Puma Titanium X

I le pito i luma, o faʻamatalaga chrome e faʻaalia.

Faʻatulagaina mo le taunuu mai i le maketi Potukale ia Ianuari i Titanium, ST-Line ma ST-Line X meafaigaluega tulaga, naʻo le malu-hybrid ma 125hp ma le 155hp gaioiga e fesoʻotaʻi ma le 6-saosaoa manual gearbox, o tau o le Ford Puma fou.

O lenei anotusi e lagolagoina e
Ford

Faitau atili