Peugeot 208 faatofa atu i le tino e tolu-faitotoa ma… le 208 GTI?

Anonim

O se tasi lea o faiga fou: le fa'ai'uga o le tino e tolu-faitotoa . O le au gaosi oloa "faʻasea" e uiga i le maualalo o faʻatauga, e manaʻo e teu faʻafaigaluega i suiga e tele atu tupe maua, e pei o crossovers / SUV o latou SUVs poʻo tagata o le aiga.

E le gata i lea, i le tulaga faʻapitoa, ua matou vaʻaia se evolusione i le mamanu o tino e lima-faitotoa, e masani ona faʻataʻitaʻiina tino tolu-faitotoa - tutusa le malosi o foliga poʻo le faitotoʻa e faʻafefeteina ma faʻapipiʻiina i totonu o le faʻamalama pito i tua poʻo le poutu, faia le faʻasesega o le tolu-faitotoa. .

O mea uma e faʻaalia ai o le isi manua o le a tolu-faitotoa tino o le Peugeot 208 . O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga a le Farani na faʻalauiloaina i le 2012 ma o lona sui e tatau ona faia i le 2019, ae o le a le faʻatali Peugeot mo le tupulaga fou e faʻateʻa ese le tolu-faitotoa suiga. Ua le toe mafai ona faʻatonuina lenei tino i nisi maketi, o se fua e le o toe mamao ona faʻalautele atu i isi.

Peugeot 208 GTI

O le tulafono

O le Peugeot 208 ua na o le tasi lava i se tulaga ua sosolo ai le maketi: Renault Clio, SEAT Ibiza, Volkswagen Polo o nisi ia na faʻaitiitia ai le latou ofo i le numera o tino.

I le vaega o loʻo i luga, o tagata faʻapitoa o le aiga, o le faʻaaliga e sili atu ona mataʻutia. E oo lava i taavale e pei o le Audi A3, lea sa i ai muamua na o le tolu-faitotoa tino, o le a le toe i ai se tasi.

O i latou e totoe i le vaega ua uma ona faitau i tamatamailima o le tasi lima ma o le a le manaʻomia le faʻatali umi mo i latou e mou atu atoa mai le vaega.

le tuusaunoaga

E pei o isi mea uma, o loʻo i ai se tuusaunoaga i le tulafono. O le Ford Fiesta fou na tausia lona tolu-faitotoa tino, ma e oo atu i le faaiuga o le sefulu tausaga, faatasi ai ma le taunuu mai o augatupulaga fou o ana fili, o le a toetoe lava na o le pau lea o le faataitaiga i le vaega ma lenei ituaiga o tino - aua nei galo le Mini. , lea e le'o fa'amoemoe e fa'amutaina lana fa'ata'ita'iga sili ona iloga.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Tofa, 208 GTI?

Toe foʻi i le Peugeot 208, o le fa'ai'uga o le fale e tolu-faitotoa e foliga mai o lona uiga o le i'uga o le 208 GTI . O le taʻaloga taʻaloga o le 208 e naʻo le avanoa e tolu-faitotoa tino, o lona uiga o lana galuega e tatau ona muta vave nai lo le mea na faʻamoemoeina. O le 208 GTI e le o faʻamoemoe e faʻaalia i totonu o se tino e lima-faitotoa.

Puegot 208 GTI e PeugeotSport 30 Tausaga

Faitau atili