Mitsubishi Space Star ma le pusa CVT: e aoga?

Anonim

O le Mitsubishi Space Star fou na maua se mamanu la'ititi ma mea fa'atekonolosi fou e folafola mai e tu'u o se tasi o fa'amatalaga i le vaega.

Leai, o lenei faʻataʻitaʻiga fou e leʻi tuʻuina atu se auala fou o le minivan lauiloa na pa'ū i le fiafia o tagata faʻatau, e ui lava i le faʻasoaina o le igoa tutusa. Na sau e sui ai le Colt, faʻaitiiti i fafo ma tele i totonu. O le a mafai? Ioe, na ausia e le fa'ailoga Iapani lena 'togafiti'.

Laiti i fafo, tele i totonu

Fa'aofiina i totonu o se vaega e fa'ateleina ai le fa'avasegaina o ta'avale e mafai ona avea ma se galuega faigata, ua fa'afaigofie e Mitsubishi. Na ia tuua le tuufaatasiga o lanu, tapoleni pito i luga ma seti e le gata o uili mo le tauvaga, ma taulai atu i le mea e sili ona taua: faia le Space Star fou laiti i fafo - 3795mm le umi, na o le sili atu ma le mita ma le afa maualuga ma 1665mm lautele - ma tetele i totonu.

O lea la, o le a le mea o loʻo ia te ia e le o maua e 'isi'? E lima nofoaga. O le Mitsubishi Space Star e mafai ona ave tagata e toalima. Na'o le Opel Karl e mafai ona tu atu ia te ia i lenei tulaga.

Mitsubishi Space Star-5

o le mea taua o totonu

O nofoa o loʻo i ai se faatulagaga fou, ma faʻamautinoa ai le sili atu o le ergonomics - ae mo se taimi umi, latou te mafua ai le faʻalavelave - ua faʻaleleia foi le faʻalelei o le fale. Fa'atekonolosi fa'afouga folafola e tu'u o se tasi o fa'asinomaga i le vaega, e mafua mai i le fa'aofiina o le MGN infotainment system (o gatasi ma iOS ma le Android), KOS atamai ki, tele-galuega uili uili, amata-taofi faamau (i le agavale. , e pei o se Porsche) ma meafaigaluega saogalemu eseese (6 airbags, ABS ma ESP). E maua ni masini paka ma mea pu'eata i tua mo le fe'avea'i o se fa'aopoopoga.

Manatua foi le avanoa o loʻo avanoa i luga o le vaʻa (lea e faʻataʻitaʻi i nisi o faʻataʻitaʻiga i le vaega o loʻo i luga) ma le tulaga sili ona lelei o le seevae o le 235 lita, lea e mafai ona faʻateleina e ala i le gaugau o nofoa pito i tua.

Mitsubishi Space Star-6

tagata fa'atauva'a

O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le 1.2 MIVEC tricylindrical engine ma le 80hp ma le 106Nm o le maualuga maualuga (naʻo le tasi o loʻo maua i luga o le maketi a le atunuʻu) ma na maua e avanoa ma talosagaina, e le faʻafefe i feoaiga masani i lea aso ma lea aso. E ui lava i le faʻailoga faʻasalalau 4.3 lita i le 100km, o se taua lea, i le faʻafefiloi faʻafefiloi, e le mafai ona ausia.

O le pusa faʻasolosolo faʻaauau pea (CVT) e amio i se auala lelei, ae faʻatasi ai ma le afi avanoa, o lenei seti na mafua ai le faʻalauiloaina o tau faʻatau e fana i luga (toetoe lava) faʻalua. O le tane tane 35 lita e faoa ai le tele o le tuto'atasi o tagata o le taulaga, lea e mafua ai ona matou faimalaga soo i nofoaga faʻatumu.

O lona mamafa na'o le 865kg, e sili atu le faigofie o le aveta'avale i totonu o le taulaga - o le autu autu o lenei faʻataʻitaʻiga - ae, i luga o le alatele, e mafai ona avea ma faʻalavelave i tulaga matagi.

Ua uma ona maua i Potukale, o le Mitsubishi Space Star fou e sau ma se tau faʻalauiloa o le 11,350 euros (lima-saosaoa gearbox) ma le 13,600 euros (CVT gearbox), e fesoʻotaʻi uma ma le maualuga o meafaigaluega Intense.

* O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le pepa faʻapitoa o mea aloaʻia, saunia e le faʻailoga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili