Ua manumalo le Hyundai Ioniq Electric i le eletise i le Azores e-Rallye muamua

Anonim

I le faaopoopo atu i le 54th lomiga o le Azores Rallye, lea na faia i le 21st ma le 23rd o Mati, o vaega o São Miguel Island na talimalo i se isi faʻasalalauga. Tofia Azores e-Rallye , o lenei suʻega masani mo taʻavale eletise, plug-in hybrids ma hybrids na faia faʻatasi ma le faʻasalalauga i Azores ma aofia ai fuaitau i vaega e pei o Sete Cidades, Tronqueira ma Grupo Marques.

Faʻatasi ai ma le faʻavasegaina na vaevaeina i ni vaega se lua, hybrid ma eletise, o le Azores e-Rallye muamua na i ai le auai o 16 'au na vaevaeina i le va o faʻataʻitaʻiga eletise, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma hybrids o ituaiga eseese e fitu.

Faatasi ai ma le au auai, o le mea taua o le i ai o Didier Malga, o loʻo iai nei le siamupini o le lalolagi e-rally. Faatasi ai ma ituaiga, o le pito sili ona taua o Hyundai, lea e faaopoopo atu i le auai i le Azores Rallye ma le Team Hyundai Portugal ma le Bruno Magalhães/Hugo Magalhães duo sa fai ma sui i le Azores e-Rally ma le Hyundai Ioniq Eletise E pei o Kauai Eletise.

Hyundai Ioniq Electric Azores e-Rallye

Ua taunuu mai le Hyundai Ioniq Electric, vaai ma manumalo

I le vaega o taavale eletise, na o le pau lea o le Hyundai na auai, o le South Korean brand na faʻaalia e ala i 'au e lua, Team Ilha Verde, e aofia ai tagata faigaluega o le Hyundai dealership i Azores ma Team DREN, lea na aofia ai le auai o elemene eseese. o le Fa'atonu Fa'aitulagi o Malosiaga (DREn).

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le Ilha Verde Team na tula'i mai i pulega a Hyundai Ioniq Eletise ma mafai ona taitai le faataitaiga Korea i le manumalo i le vaega taavale eletise, pulea e avea ma au sili ona masani i le tauvaga, mafatia na o le 18 faasalaga. O le Team DREN, lea sa i ai le sao o le Faʻatonu Faʻaitulagi mo Malosiaga, Andreia Melo Carreiro, laina faʻatasi ma se Hyundai Kauai Eletise.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili