E iai se lumana'i a Smart? Ole faaiuga ole tausaga ole a fai iai.

Anonim

Ua toeitiiti atoa le afa tausaga talu ona matou lipotia o le lumanai o le atamai e mafai ona i luga ole uaea. I le taimi nei, e tusa ai ma le nusipepa pisinisi a Siamani Handelsblatt , o lena lava lumanai o le a filifilia i le faaiuga o lenei tausaga e Daimler, le vaega taʻavale o loʻo pulea foi Mercedes-Benz.

O mafua'aga i tua atu o le fa'ai'uga e mafai ma fa'alavelave e feso'ota'i ma le Le mafaia e le atamai ona maua tupe.

E le fa'aalia e Daimler le tulaga tau tupe a ana ituaiga eseese, ae i lona 20 tausaga o lo'o i ai (na fa'aalia i le 1998), e fa'atatau e le au su'esu'e o tupe gau a Smart e o'o atu i le faitau piliona o Euro.

atamai fortwo EQ

Po o le atinae soofaatasi ma Renault mo le tupulaga lona tolu o le lua , faʻasoaina tau atinaʻe ma Twingo ma toe aumaia mo le fa, e foliga mai na aumaia le tupe maua manaʻomia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mamafa o loʻo i le itu a Smart e tuʻuina atu iʻuga. Dieter Zetsche, Pule Sili o Daimler i le taimi nei, ma o se tasi o le puipuiga ma le lagolagoina o le tumau o Smart, o le a suia i le ulu o le vaega e Ola Kallenius, o le taimi nei o le faatonu o le atinae, ma se talaaga ma le poto masani i le AMG, lea o le pisinisi pisinisi mo o faʻataʻitaʻiga mamana ma taugata e taugofie ma faʻamaonia.

E tusa ai ma faʻamatalaga a le nusipepa Siamani, Ola Kallenius o le a leai ni faʻafitauli "fasi le faʻailoga pe a manaʻomia". O lo'o i lalo o le mamafa o ia lava - O tupe mama a Daimler na pa'ū i le 30% i le tausaga talu ai , ina ia a uma ona avea ma taʻitaʻi o le vaega, e tatau ona faʻaitiitia tau ma o le a faʻatupulaia tupe maua, lea e faʻaalia ai le vaʻavaʻai totoʻa o gaioiga uma a le vaega.

Ta'avale eletise atamai

O le ta'iala fa'amalamalamaina o le suia o le Smart i le 100% eletise, amata i le amataga o le tausaga a sau, e ono fa'atauva'a e fa'amautinoa ai lona gafatia i le lumana'i, e mafua ona o le maualuga o tau o lenei suiga o le a o'o mai.

Le lumanaʻi o Smart? Se'i tu'u le upusii lenei mai le Evercore ISI, o se faletupe o tupe teufaafaigaluega, i se tusi i ana aufaipisinisi:

E le mafai ona tatou vaʻai pe faʻafefea ona maua e se pisinisi microcar Siamani se tupe mama; o tau e matua maualuga tele.

Faitau atili