Ford FF1 - o le Fuafua 1 o auala lautele

Anonim

Ford o le a ave i le Goodwood Festival of Speed, ia Iulai, o se taavale e folafola mai e fiafia i le tele o "radicals". Tamaitai. ma alii, ou te tuuina atu ia te outou le Ford FF1.

O le Ford FF1 o le a tosina mai (tele!) le gauai o tagata uma, pe leai se nofoa e tasi na faʻatagaina mo le "taufetuli" i luga o auala lautele. Ioe, e te faitau sa'o, auala faitele. Ma afai e gaosia, o malaga i le galuega e ese le tofo. Ae paga lea o le Ford FF1, mo le taimi nei, o loʻo avea pea ma "faʻaaliga tekinolosi" mo Ford.

Fa'aauupegaina i le fa'ailoga-manumalo 1.0 lita EcoBoost afi tolu-silinder, o le FF1 e mafai ona o'o atu i le saoasaoa maualuga e tusa ma le 260 km/h. Mo i latou e manatu o le 260 km / h o se saoasaoa leaga mo se nofoa e tasi, ona taumafai lea e faia se sili atu i luga o le taamilosaga a le Nurburgring. A e iloaina, o lou fatu o loo tata i le itu taumatau o lou tino.

Ford FF1 2013

O lenei Ford FF1 na fa'amae'aina se vae i le Nurburgring (circuit lea ua fa'atau atu nei) i le na'o le 7 minute ma le 22 sekone. Ae fa'atali i'ina... o lenei "carrito" ma se afi 1.0 lita (saunia e gaosia le 202 hp) na mafai ona sili atu le saoasaoa nai lo le Lamborghini Aventador poʻo le Pagani Zonda F? O le tali o le ioe. O le mea moni o loʻo matou talanoa e uiga i se taʻavale mama tele ma o le a le "laʻititi" afi mo se taʻavale masani o se auupega moni adrenaline mo se nofoa tasi o lenei ituaiga. Ua fa'ailoa fo'i e Ford le fa'aleleia atili o le taumafaina e tusa ma le 2.8 l/100 km.

E taua le maitauina o le auala o le a le sau ma le 202 hp ae 123 hp, lea e le tatau ona avea ma faʻalavelave mo soʻo se tasi. O le Ford FF1 o le a faʻaalia i tafatafa o le Ford Fiesta ST fou ma le Ford GT40 lauiloa i le aso 11 o Iulai i le Goodwood Festival of Speed. popole? O tatou nei…

Ford FF1 2013

Tusitusi: Tiago Lui

Faitau atili