Ford Mondeo 2013 o lo'o gaosia mai Aston Martin

Anonim

Ole Ford Mondeo fou 2013 o lo'o sauni e ulufale i le maketi e foliga sili atu, sili atu tekinolosi ma saogalemu nai lo se isi lava taimi.

E pei ona e matauina, o le Mondeo fou o loʻo faʻaalia ia lava i se foliga ese, o se foliga atonu na musuia e Aston Martin faʻataʻitaʻiga - faʻapea foʻi ma le Ford Fiesta. O lenei ta'avale mata'ina o le a maua i 3 fa'aliliuga, saloon (4 pe 5 faitoto'a) ma esetete.

Sa i ai le tele o taumatematega o loʻo siomia ai le Mondeo fou, ona o le Ford Fusion, na gaosia faapitoa mo le US, sa i ai se mamanu Europa. Ma talu ai ona o le vaega e fetaui i Europa e tutusa ma Mondeo, o lenei sootaga na matua masalomia (Fusion (USA) = Mondeo (EU)). Ae o nai masalosaloga ua uma ona aveesea: E tutusa lava!

Ford Mondeo 2013 o lo'o gaosia mai Aston Martin 11536_1

O le Ford Mondeo fou o le ai ai se agaga fou, o se ituaiga fou o afi lea o le tala sili ona tele o le faʻatinoina o le 1.0 lita 3-cylinder EcoBoost engine, ma se afi fou faʻatasi ma tekinolosi faʻapipiʻi. O le a avea lea ma ta'avale muamua a le ituaiga i Europa, ma tu'ufa'atasia se masini penisini 2.0 lita fa'apitoa fa'atasi ma le maa lithium-ion e 35kW. O le a maua fo'i se fa'aliliuga tiso ma ta'avale uili uma.

O nisi o vaega autu o le Mondeo fou o moli faʻatekonolosi LED ma fusi nofoa faʻafefe, lea e faʻaitiitia ai le ono manuʻa i le fatafata pe a tupu se faʻalavelave. O lo'o avanoa fo'i le MyFord Touch infotainment system fa'atasi ai ma fa'atonu leo ma le 8-inisi lanu pa'i mata e mafai ona galue o se Wi-Fi hotspot mo le lima masini. E le leaga, mo se Ford…

Ford Mondeo 2013 o lo'o gaosia mai Aston Martin 11536_2

"O le Mondeo sili ona faapitoa lenei ua matou fausia, o le taavale sili ona taugata Ford o Europa e mafai ona ofoina atu i ana tagata faʻamaoni," o le tala lea a Stephen Odell, Peresitene ma Pule Sili o Ford o Europa. "Na matou fatuina se tulaga fou i le vaega, i tulaga o sitaili, tekinolosi ma le lelei".

O le Ford Mondeo 2013 o le a faʻaalia i le Paris Motor Show mulimuli ane i lenei masina, ma ou te le iloa pe o le a sou manatu i ai, ae tasi le mea e mautinoa: E sexy ma ou te iloa!

Ford Mondeo 2013 o lo'o gaosia mai Aston Martin 11536_3
Ford Mondeo 2013 o lo'o gaosia mai Aston Martin 11536_4
Ford Mondeo 2013 o lo'o gaosia mai Aston Martin 11536_5

Tusiga: Marco Nunes

Faitau atili