Opel Adam Rocks: sauni mo TT i le taulaga

Anonim

Ina ua maeʻa ona tuʻuina atu i le Geneva Motor Show mulimuli i le 2013, i le faʻataʻitaʻiga, na filifili ai Opel e fai ma mea moni. O le taimi lenei o le Opel Adam Rocks o le a tuʻuina atu i lona faʻauʻuga mulimuli i le 2014 Geneva Motor Show.

Pe a faatusatusa i isi Adams, o le Opel Adam Rocks e sili atu ona muscular foliga, e lapoʻa i le maualuga, lautele ma se mea fou mo le fiafia i fetu: o se tapoleni eletise uma i luga o le la.

Opel Adam Rocks 2014_01

O le taavale a le Opel Adam Rocks e 15mm le maualuga pe a faatusatusa i le Atamu masani, ae e le gata ai iina le eseesega. Ona o nei suiga, o le chassis o le Opel Adam Rocks na faia ni fetuunaiga faʻamalolo, faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi eseese ma puna, faʻatasi ai ma se geometry faʻamalolo fou i luga o le axle tua ma se fetuunaiga faʻapitoa i le foeuli.

O lenei la'ititi la'ititi, e pei ona ta'ua ai e Opel, e iai fo'i uili fou e 17-inisi ma 18-inisi e fai ai le Opel Adam Rocks ma fa'ata'ita'iga la'ititi e tumu i luma.

O le itu ma le pito i lalo o le puipuiga i luga o le paʻu o loʻo i totonu o le palasitika anthracite, ma i luga o le pito i tua o le taʻavale e puipuia e se vaega alumini.

E pei o le uiga iloga o Atamu, o le Opel Adam Rocks o loʻo faʻatumauina uma le faʻavasegaina o lanu ma o le taualuga o le "tapoleni" e leai se faʻalavelave, o loʻo avanoa i lanu eseese e 3: uliuli, kulimi "kofe suamalie", ma le oak pale.

O totonu e masani ai Atamu, ae i luga o le Opel Adam Rocks, o nofoa ma faitotoʻa e lanu pinati.

I totonu o le powertrain mataupu, o le Opel Adam Rocks o le ai ai poloka uma i lona faʻaogaina, e aofia ai le 1.0 SIDI Ecotec tolu-silinder turbo, ma le 90 ma le 115 horsepower. I le ofo o le ea o 4 cylinders o le 1.2 poloka o 70 horsepower ma le 1.4 poloka o 87 ma 100 horsepower o loo maua.

E pei o isi Adams, e mafai foi e le Opel Adam Rocks ona maua le Intelilink system, lea e tuʻufaʻatasia uma faiga infotainment. O lenei faiga e fetaui ma masini Android ma iOS fa'avae ma e mafai ona fa'atūina feso'ota'iga e ala i le USB po'o le Bluethooth. BringGo, Stitcher ma TuneIn navigation apps e mafai ona sii mai ma pulea e ala ile 7-inisi le pa'i lau.

Opel-Adam-Rocks-Concept-Autosalon-Genf-2013-729x486-08a85063e4007288

Mo masini iOS, o le tu'ufa'atasia ma le Siri Eyes system e mafai ai ona pulea atoa le leo, faitau leotele o fe'au ma fatu fe'au e ala i le fa'atonuina, ae o lo'o taula'i le aveta'avale i luga o le auala.

O le gaosiga o loʻo faʻatulagaina mo Aukuso 2014 ma o le fale gaosi i Eisenach, Siamani, lea o le a tausia muamua poloaiga.

O se talosaga a le autalavou, e ese mai le ofo o loʻo i ai nei i tagata o loʻo nonofo i le taulaga ma e mautinoa lava o le a faʻailogaina se tulaga, faatasi ai ma le osofaʻiga paionia a Opel i le lalolagi o mini crossovers.

Opel Adam Rocks: sauni mo TT i le taulaga 11568_3

Faitau atili