O ata muamua o le Hyundai Santa Fe fou (MY2019)

Anonim

E i ai faʻataʻitaʻiga o latou taʻutaʻua toetoe lava faʻatusalia le faʻailoga lava ia. O faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le Porsche 911, le Volkswagen Golf, le Mercedes-Benz S-Class ma, i le tulaga o Hyundai, le Santa Fe. O se faʻataʻitaʻiga na fanau mai i le 2001 ma talu mai lena taimi na iloa ai se manuia mataʻina i maketi uma.

O ata muamua, o le gaosiga o le 4th augatupulaga o le Hyundai Santa Fe ( M odel Y (Amataga 2019), na tatalaina i aso nei i luga o le tele o upega tafaʻilagi a Korea i Saute. Ia iloa faʻamatalaga muamua.

Ou te fia iloa tala uma mai Hyundai

suiga atoa

O faʻamatalaga faʻapitoa o le Hyundai Santa Fe fou o loʻo le lava. Ae mo le taimi nei, o le suiga i fafo o le mamanu e mataʻina (silasila i le faʻailoga ata). E pei o le Hyundai Kauai ma le Hyundai Nexo, o le Santa Fe na faʻaaogaina foi optics vaevaeina i ni tulaga se lua i luma. O le "cascading grille", o se elemene transversal i Hyundai uma na faʻalauiloaina ina ua maeʻa le i30, o loʻo iai foʻi le puleaina o le pito i luma atoa.

I le itu, o le uili taʻutaʻua faʻailoga - ia tuʻuina atu i ai se foliga malosi - e faʻailogaina ai le mamanu o le SUV sili ona tele i le kamupani gaosi Korea i Saute. Ae mo le pito i tua, e tatau ona tatou faatali mo sina taimi e iloa ai.

Hyundai Santa Fe teaser 2018
ata o manatu Santa Fe.

O le faʻaaliga aloaia o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulagaina mo le New York Motor Show, ae e mafai ona filifili le faʻailoga e faateʻia i matou i le Geneva Motor Show i le amataga o Mati.

I totonu ma le tele o foliga fou

E pei o fafo, faʻapea foʻi i totonu tatou te maua ai ni mea tutusa ma le isi vaega ole Hyundai. O lona uiga i le faatulagaina o faiga uma i luga o le vaa. O le infotainment system o loʻo i le pito i luga o le dashboard, faʻapipiʻi uma galuega o fesoʻotaʻiga, leitio ma GPS. O le fa'amoemoe o lenei fofo? Ia mafai ona fa'agaoioia galuega sili ona lavelave e aunoa ma le fa'ate'aina o le mafaufau o le avetaavale mai le auala. I lalo ifo, matou te maua ai le faiga otometi e pulea le tau.

Hyundai Santa Fe 2019
O le fesoʻotaʻiga i le va o le dashboard ma faitotoʻa o faʻamaoniga o le tautinoga a Hyundai e faʻafouina le faʻataʻitaʻiga.n

O le mea taua tele e oʻo lava i le faʻaaogaina o tekonolosi fou i Hyundai. O le infotainment system ua faʻapipiʻiina i se faiga faʻalauiloa leo maualuga, lea, e faaopoopo atu i le puleaina o faiga masani (leitio, GPS, ma isi), e mafai ai foi ona e puʻeina faʻamanatuga mo le toe manatua mulimuli ane.

Naʻo le tuʻuina atu o le poloaiga "leo" ma otometi lava ona faamaumauina e le faiga le fuaitau tatou te manaʻo e manatua mulimuli ane.

Ae e le ona pau lena. I tulaga o le saogalemu malosi o loʻo i ai foi tala fou. O le Hyundai Santa Fe fou o le a amataina se seti o faiga fou lagolago. I le faaopoopo atu i le ua leva ona toe fai faiga braking otometi ma le tausiga i le lane, o le a i ai foi i le Hyundai SUV se feteʻenaʻiga muamua faiga lapataʻiga ma le mafai, e avea o se auala mulimuli, aloese mai se collision frontal e galue i luga o le uli ma taofi .

I le faaopoopo atu i nei faiga, o le Hyundai Santa Fe fou (MY2019) o le ai ai foi se faiga e taofia ai faitotoa mai le tatalaina pe afai e iloa le avanoa e taʻavale ai i se pakaga. Ina ia faʻamaeʻaina le mataupu saogalemu, o se faʻamatalaga mulimuli mo le nofoa pito i tua o tamaiti mataala - o lenei faiga e lapataia ai le avetaʻavale o le i ai o tamaiti i totonu o le pasese, pe a maeʻa le taʻavale.

Inisinia

O faʻamatalaga o le Hyundai Santa Fe mo le maketi a Europa e leʻi iloa, ae i faʻamatalaga KDM (Korean Domestic Maketi) o lenei SUV o le a tolu afi i lona lafoaia. E lua afi tiso e 2.0 ma le 2.2 lita le malosi ma le 2.0 turbo penisini afi. E tusa ai ma le felauaiga, o le a maua le Hyundai Santa Fe fou ma le 8-saosaoa otometi faʻasalalau ma le taʻavale uma.

O afea e te taunuu ai i Potukale?

E le'i iai ni aso aloa'ia. Ae e mafai ona taunuu le Hyundai Santa Fe fou i Potukale i le ogatotonu o le tausaga fou. O le 200 hp 2.2 CRDI Diesel afi atonu e sili ona sailia i le maketi Europa.

Faitau atili