Amata malulu. Faamaumauga? E faʻafefea ona leiloa le tusi ile… 49 minute

Anonim

E leai se tasi e galo le aso na pasi ai a latou suega ave taavale. O lagona o, mai lena taimi, o le mafai ona alu i soo se mea i le taavale, o le mea moni o le fiafia i le fiafia o le avetaavale, o nei mea uma e fesoasoani e faʻagaloina lena aso.

Ae ui i lea, e tatau ona faia le tausiga faʻapitoa pe a uma ona pasia le suʻega avetaʻavale. Muamua, ona o le poto masani e te maua e matua utiuti lava. Lona lua, talu ai ina ua matou filifili e faamanatu lenei mea fiafia ma uo, na matou taufetuli i se tulaga lamatia o se mea e tutusa ma le mea na tupu i Siamani i se alii talavou e 18 tausaga le matua na faatoa tuu atu.

Aisea na e misia ai le tusi?

Na'o le 49 minute talu ona pasi le su'ega ave ta'avale, na i'u ai loa le talavou Siamani... leiloa lana laisene. mea uma ona na maua o ave taavale i le 95 km / h i se nofoaga e 50 km / h le tapulaa.

Spot Dinge halten für die Ewigkeit… spot nicht mal eine Stunde. Fa'atoa 49 minute le umi i le 18-aso…

Lolomiina e Polizei NRW Märkischer Kreis i totonu Aso Lua, Novema 20, 2018

O le faʻamatalaga na tuʻuina atu e leoleo i le lotoifale, i se faʻasalalauga i luga o le Facebook. O le maofa o pulega i le feagai ai ma le tulaga sa feagai ma i latou na mautinoa lava le faaosofia o lenei faasoa.

O le taimi nei, o le "fa'ato'a lafoa'i" e tatau ona fa'atali mo le fa vaiaso a'o le'i toe amata le laisene. E le gata i lea, na ia totogiina se sala tupe o le 200 euros ma pe a toe maua lana laisene, o le a ia maua le lua 'ai e itiiti ifo ma o se laisene le tumau e faʻalautele mai le lua i le fa tausaga ...

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili