Rally de Portugal 2021 o le a mafai ona faʻamoemoe i le auai o tagata lautele

Anonim

Le lomiga 2021 o Potukale Rally , lea e faia i le va o le 21 ma le 23 o Me, o le a mafai ona faʻamoemoe i le i ai o tagata lautele, faʻamaonia i lenei Aso Lulu i le lala sooupu a Lusa le faʻatulagaina o le tulaga Potukale o le Mundial de Rally.

O lenei faʻamaoniga e oʻo mai ina ua maeʻa António Lacerda Sales, Sui Failautusi o le Setete ma le Soifua Maloloina, ina ua faʻaalia i Fafe, i le Aso Lulu nei, lona manaʻo mo le tauvaga e faia i le lautele.

Lacerda Sales na faʻamalosia foi le talitonuina o faʻalapotopotoga faʻalesoifua maloloina, lea ua uma ona tuʻuina atu se manatu lelei e uiga i le auai o tagata matamata i le mea na tupu.

Rally Potukale 2017
2017 Potukale Rally

Ou te matua talitonuina o tatou tino, e taʻua o le Directorate-General for Health ma le komiti faʻapitoa o mea tetele. O le faʻamatalaga o loʻo ia te aʻu o lou tuʻuina atu o se manatu lelei i le Rally de Portugal.

António Lacerda Sales, Sui Failautusi o le Setete ma le Soifua Maloloina

I Fafe, o se itumalo i le itumalo o Braga lea e finauina ai le tele o taamilosaga agavaa, na ioeina foi e Lacerda Sales o se mea lea "o se mea e iai ni uiga patino, aua e faigata tele ona pulea mataupu lautele".

Hyundai i20 WRC, Thierry Neuville

I lea tulaga, na faʻamaonia mai e le Sui Failautusi o le Setete ma le Soifua Maloloina e faapea "e mafai e le puipuiga malu, i totonu o latou avanoa, taumafai e pulea lenei osofaʻiga" na fesiligia.

Na tuʻuina atu foʻi e le ofisa o le malo se "feʻau i tagata, i le tagata taʻitoʻatasi ma le lotofuatiaifo tuʻufaʻatasia, ina ia latou usitaʻia taʻiala a le DGS ina ia mafai ai ona faʻataunuʻuina le faʻapotopotoga i faiga saogalemu e faʻatonuina e le pulega o le soifua maloloina".

Faitau atili