O le Ferrari F2001 a Michael Schumacher ua sili atu i le fa'amoemoe o le fa'atautu'i

Anonim

I lana galuega atoa na faaiuina i le 2012, ua ausia e le avetaavale lauiloa 7 siamupini, 91 manumalo, 155 podium ma 1566 points i le galuega. Mai le 91 manumalo, e lua sa i le uili o lenei Ferrari F2001.

O le fa'atautu'i, na fa'atulagaina e le RM Sotheby's, na faia i le aso 16 o Novema i Niu Ioka, ma fa'ai'u i se tauofoga i luga. 7.5 miliona tala - toetoe lava ono ma le afa miliona euros. E sili mamao atu nai lo le faʻamoemoe o le faʻatautuʻi na faʻasino i tau i le va o le lua ma le tolu miliona tala itiiti.

Ferrari F2001 Michael Schumacher

O le Chassis numera 211 o se tasi lea o taʻavale faʻataʻitaʻi 1 i taimi uma, na manumalo i le lua o le iva grand prix o le vaitau 2001, lea na taʻitaʻia ai le avetaavale Siamani i le tasi o le fitu Formula 1 suafa siamupini lalolagi.

O se tasi o faailoga sili e lua na manumalo ai, o Monaco, o se tasi lea o faailoga sili o le siamupini o le lalolagi o le Formula 1. O le mea e malie ai, o le F2001 lea ua sauni nei mo le faatautu'i sa, seia oo i lenei tausaga (2017), o le Ferrari mulimuli na manumalo i le tala faasolopito. tuuga. .

Ferrari F2001 Michael Schumacher
Michael Shumacher ma Ferrari F2001 Chassis Nu.211 i le 2001 Monaco Grand Prix.

O le taavale o loʻo i ai i le tulaga galue atoatoa ma e mafai ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i tuuga faʻasolopito. O le a le gata ina maua e le pule fou le avanoa atoa i nofoaga o Maranello, ae o le a iai foi felauaiga i aso taʻavale tumaoti.

Ferrari ma Michael Schumacher o le a avea pea ma igoa sili ona maualuga e fesoʻotaʻi ma le taʻaloga taʻavale sili ona maualuga o le Formula 1. Leitioa ua ausia e lenei Ferrari F2001 le tau aofaʻi o le aoina.

Mo le taimi nei, o le taʻavale Formula 1 sili ona taua faʻaonaponei na faʻatau atu i le faʻatautuʻi.

Ferrari F2001 Michael Schumacher

Faitau atili