Amata malulu. I le 20 tausaga talu ai, sa faapena ai le Rally de Portugal

Anonim

Ina ua mavae ananafi, na maua e Baltar le Shakedown o le lomiga o lenei tausaga o Potukale Rally , o le tatou World Rally Championship e alu i luga o le auala i aso nei. I le tausaga na faʻailogaina i le toe foʻi mai (18 tausaga mulimuli ane) i le itulagi tutotonu ma sili atu i Arganil, e leai se fiafia i le taamilosaga lona fitu o le siamupini ma mo lena lava mafuaaga, o le a iai iina le Automobile Reason.

Ae e ui e le o alu atu le lomiga o lenei tausaga i luga o le auala, tatou te manatua le lomiga mai le 20 tausaga talu ai. I se vitio faʻasoa e le FIA, e mafai ona vaʻai i masini o aso ua mavae o loʻo taʻavale i vaega o le Rally de Portugal ma manatua ai igoa e pei o le tuai o Colin McRae (o le a manumalo), Richard Burns poʻo le malosi o Carlos Sainz ma le "Flying Finn" Tommi Makinen.

Faatasi ai ma taʻavale o le Ford Focus WRC (lea na manumalo ai McRae i le faʻapotopotoga), o le SEAT Cordoba WRC, Skoda Octavia WRC, Toyota Corolla WRC, Mitsubishi Lancer Evo VI WRC ma Subaru Impreza WRC i se vaitau lea e sili atu le tele o 'au o falegaosimea nai lo na. o loo savavali ai iina i le asō.

Rally de Portugal 1999 - o se vitio e misia.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili