Opel Astra toe fa'afouina e taula'i i le lelei ma maua ni afi fou

Anonim

Ina ua maeʻa ona faʻaalia le augatupulaga fou o Corsa, o loʻo faʻaalia nei e Opel le toe faʻaleleia o se isi o ana faʻatau sili, le Astra. Faʻalauiloaina i le 2015, o le tupulaga o loʻo i ai nei o le faʻataʻitaʻiga Siamani o loʻo vaʻaia ai le faʻafouina o ana finauga i se taumafaiga e tumau i le taimi nei i le C-segment tauvaga masani.

E tusa ai ma tulaga fa'alelei, o suiga na (matua) fa'apitoa, fa'ato'a fa'aputuina i totonu o se fa'aala fou. O le mea lea, i fafo atu, o le galuega na sili atu ona taulaʻi i luga o le aerodynamics, faʻatagaina le faʻataʻitaʻiga Siamani e vaʻai i lona faʻaleleia o le aerodynamic coefficient (i le esetete faʻataʻitaʻiga o le Cx e naʻo le 0.25 ma i le hatchback version i le 0.26).

O nei taulaiga uma i le aerodynamics o se vaega o taumafaiga a Opel ina ia sili atu le lelei o le Astra ma o lona tulaga taua o le faʻaaogaina o afi fou e le faʻataʻitaʻiga Siamani.

Opel Astra
Suiga i fafo o le Astra e taulaʻi i luga o mea uma ile aerodynamics.

O afi fou a Astra

O le taulaiga autu o le faʻafouina o le Astra sa i luga o afi. O le mea lea, na maua ai e le faʻataʻitaʻiga Opel se augatupulaga fou o afi tiso ma penisini, oi latou uma e tolu pusa.

Ole ofo penisini e amata ile 1.2 l ma tolu tulaga eletise: 110 hp ma 195 Nm, 130 hp ma 225 Nm ma 145 hp ma 225 Nm, e masani ona fesootai ma le ono-saosaoa gearbox. I le pito i luga o le ofo penisini matou te maua ai le 1.4 l ma le 145 hp ae 236 Nm o le pusa ma le CVT gearbox.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ole ofo ole Diesel e fa'avae ile 1.5 l ma lua tulaga eletise: 105 hp ma le 122 hp. I le 105 hp version o le torque e 260 Nm ma e na'o avanoa i le ono-saosaoa gearbox. Ae mo le 122 hp version, o loʻo i ai le 300 Nm poʻo le 285 Nm o le torque e faʻatatau pe o loʻo fesoʻotaʻi ma le ono-saosaoa faʻasalalau tusi lesona poʻo le iva-saosaoa faʻasalalau otometi e leʻi tupu muamua.

Opel Astra
I totonu, na o le pau lava le suiga i le tulaga faatekinolosi.

E tusa ai ma le saunoaga a Opel, o le faʻaaogaina o lenei ituaiga o afi ua mafai ai ona faʻaititia le CO2 emisi mai le penisini Astra i le 19%. O le afi 1.2 l e alu i le va o le 5.2 ma le 5.5 l/100km ma fa'aulu i le va o le 120 ma le 127 g/km. O le 1.4 l fa'aaogaina i le va o le 5.7 ma le 5.9 l/100km ma fa'aulu i le va o le 132 ma le 136 g/km.

Ma le mea mulimuli, o le Diesel version fa'asalalauina le taumafaina i le va o le 4.4 ma le 4.7 l / 100km ma le fa'aosoina o le 117 ma le 124 g / km i fa'aliliuga fa'atasi ai ma le fa'aliliuga tusilima ma le va o le 4.9 i le 5.3 l/100km ma le 130 i le 139 g / km mo le fa'aliliuga fa'atasi ai ma fa'asalalauga otometi.

Opel Astra
Fa'atasi ai ma le aerodynamic coefficient o le 0.25, o le Astra Sports Tourer o se tasi lea o va'a sili ona aerodynamic i le lalolagi.

Faʻaleleia taʻavale ma faʻaleleia tekinolosi

I le faaopoopo atu i le afi fou, na filifili foi Opel e faia ni faʻaleleia atili i le taʻavale a le Astra. O le mea lea, na ofoina atu ai ia te ia ni faʻalavelave faʻafuaseʻi ma se faʻatulagaga eseʻese ma, i le taʻaloga taʻaloga, na filifili ai Opel mo se "faigata" faʻafefe, o se taʻavale saʻo ma Watts fesoʻotaʻiga i le axle tua.

Opel Astra
O le meafaifaaili laupapa o se tasi lea o faʻaopoopoga fou i le faʻafouina o Astra.

I le tulaga fa'atekonolosi, na maua ai e le Astra se mea pu'eata pito i luma, fa'aleleia faiga fa'alauiloa ma e o'o fo'i i se laulau meafaigāluega numera. Fa'atasi ai ma fa'atonuga fa'atulaga e amata i ni nai vaiaso ma tu'uina atu o iunite muamua ua fa'atulaga mo Novema, o tau mo le fa'afouina Astra e le'o iloa.

Faitau atili