Ua toe fo'i Porsche i le fa'apotopotoga? Cayman GT4 Clubsport e fa'ata'ita'i i Siamani

Anonim

Fa'atupuina o le ta'avale tauvaga GT, le Porsche Cayman GT4 Clubsport e, mo le taimi nei, na o se faʻataʻitaʻiga, lea, afai e gaosia moni, o le a tulaʻi mai ai le isi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, mo tagata faʻatau, o le Stuttgart brand.

Ae ui i lea, e oʻo lava ina ia mafai ona faia se faʻaiuga faʻaiʻuga sili atu, Porsche faʻasalalau o le a ulufale atu i le Porsche Cayman GT4 Clubsport i le tulaga Siamani o le World Rally Championship, le ADAC Rallye Deutschland, i le FIA R-GT vaega - lea. ua uma ona avea ma Abarth 124 RGT, ma e oo lava i le taimi muamua ex-911 GT3 Cup, le aloaia liua.

O lenei filifiliga, lea o le a mafai ai ona amata le faʻataʻitaʻiga i luma o tagata auai, o le a avea foi ma se suʻega faigata mo le taavale, i tulaga moni.

Porsche Cayman GT4 Clubsport 2018

Romain Dumas i le uili

O le Farani Romain Dumas o le a avea ma vaega o le Porsche Cayman GT4 Clubsport suʻega polokalame, e avea ma avetaʻavale autu o le poloketi, e ui lava o loʻo lagolagoina o ia e isi taʻavale fale gaosi oloa e toʻalua, o le Austrian Richard Lietz ma le Siamani Timo Bernhard.

O le Porsche Cayman GT4 Clubsport e faʻavae i luga o le GT4 ua uma ona tatou iloa, o lona uiga o se pusa pusa ono-silinder, 3.8 l le malosi ma le 385 hp, lea, tuʻu i se tulaga tutotonu, auina atu le mana, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se afi faʻapipiʻi pusa (PDK). ) ma foe i le foeuli, mo na'o uili pito i tua.

Porsche Cayman GT4 Clubsport 2018

Ona o se faʻasalalauga faʻasalalauga, e iai foʻi se puipuiga atoatoa i lalo, faʻapea foʻi ma le tele o elemene foam mo le faʻaogaina o le malosi, e pei ona faʻaaogaina i taʻavale WRC.

O loʻo matou vaʻavaʻai i luma e vaʻavaʻai pe faʻafefea ona tali mai le lalolagi faʻatasi i le matou FIA R-GT concept car. [...] Faʻavae i luga o le tali ma le fiafia o tagata faʻatau, o le a matou filifili, i le faaiuga o le tausaga, pe o le a agai atu i le atinaʻeina o se taʻavale tauvaga faʻatasi ai ma faʻasalalauga faʻapitoa e faʻavae i luga o se ata Porsche i le lumanaʻi.

Frank-Steffen Walliser, Sui Peresetene o le Matagaluega o Ta'avale Ta'avale ma GT Cars

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili