Amata malulu. Honda Civic Type R. O le James e mafai ona "toe iloilo" Quickie

Anonim

I se vitio talu ai nei na faʻasalalau, James May (aka Kapeteni Slow) ua filifili e tuʻuina atu lona manatu i le mea, seia oʻo talu ai nei, o le uili pito sili ona vave i luma o le Nürburgring (o le Renault Mégane RS Trophy-R na faʻaumatia o ia i le taimi nei), O le Tulaga Sivi R.

O le mea e sili ona fia iloa o le taʻutaʻua lauiloa, e masani ona molia i le avetaʻavale lemu, sa matua vave lava e toe iloilo le faʻataʻitaʻiga Iapani. E tusa ma le lua minute na iloilo ai e James May le matagofie (fa'aigoaina o le "matua Iapani"), totonu, le faʻaogaina o faʻamatalaga ma e oʻo lava i lagona faʻataʻavale (faʻataʻoto i se faigofie "ua vave").

Ae ui i lea, o le mea e sili ona manaia e uiga i le iloiloga a James May o le Civic Type R o le auala faʻapitoa lea na faʻamatalaina ai le auala e iloa ai se apaʻau pito i tua mai le faʻaleagaina. E tusa ai ma le Briton, na o le pau lava le auala e iloa ai o le (moni) faʻaaoga lou ulu.

Afai e fetaui lenei mea i lalo o le aerodynamic appendage, o lona uiga o se apaau pito i tua. Afai e le alu o tatou ulu i lalo o le aerodynamic appendage ona iai lea o le taʻavale. O lea e mafai ona e vaʻai i le atoaga o lenei (vave) iloiloga matou te tuʻuina atu ia te oe le vitio iinei.

Vaai foi: Tofotofo le Hyundai i30 N. E lelei ea e pei ona latou fai mai ai?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili