Amata malulu. BMW 2002 Turbo. E te manatua le BMW o mataitusi i tua?...

Anonim

Faʻataʻitaʻiga na faʻavae i luga o le fausaga o le BMW 1602 ma le poloka o le 2002 tii, le BMW 2002 Turbo o se papa moni i totonu o le vaituloto, i le ogatotonu o le 70s o le seneturi talu ai. Faʻafetai e le gata i lona 900 kg mamafa, mo le 170 hp i le 5800 rpm, ae faʻapea foi i le mea moni na mafua ai le lauiloa 'M' vaega.

E tutusa pe sili atu le taua o le faʻaofiina o le KKK turbo, i le 0.55 pa, e aunoa ma le lafoaia o le masini ma le Kugelfischer masini tui - tekinolosi e oʻo mai i le taimi nei na faʻaagaga mo na o vaalele ma lea na amata i le 2002 i le pisinisi taʻavale.

Lea e aumaia ai i tatou i le lona tolu ma le mulimuli "fou": o upu "2002 turbo" tusia i tua i luga o le bumper pito i luma. Iloa pe aisea? Ina ia mafai e se tasi na vaai ia te ia o faaali mai i le faaata pito i tua e mafai ona faitau i ai… ma liliu ese mai luma!

BMW 2002 turbo

I le faʻavavau BMW 2002 Turbo, o la matou saafiafiga iinei o ...

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili