E te umia se Toyota, ae moemiti i se Lamborghini poʻo se Ferrari

Anonim

E lē o i latou o ē e muamua ma o le a lē avea foʻi i latou ma ē mulimuli. O nei Toyotas e lua, o le RAV4 ma le Prius, na tuʻuina atu i ai faʻailoga faʻapipiʻi e aumai ai, i le faasologa, ma i le mamao e mafai ai, i le Lamborghini Urus ma le Ferrari FF.

O mafuaʻaga i tua atu o lenei laina i le tele o le lalolagi o taʻavale faʻapitoa e mafai ona sola ese mai le tele o tatou, ae o le mea moni o loʻo i ai pea le tele o tagata fiafia. O fa'ai'uga fa'ai'uga e afua mai i le va'aiga mata'utia e o'o atu i le mata'ina malie - manatua le Mitsuoka Rock Star, le MX-5 na mana'o e avea ma Corvette?

Ma e pei o Mitsuoka, o nei pusa sitaili e mafai ona sau mai Iapani, mai le igoa e igoa ia Albermo.

O kopi e lua matou te aumaia ia te oe, mo le taimi nei, na o kopi o loʻo maua i le Albermo catalog, ae e foliga mai o le a le tuʻu ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Toyota "Urus"

tua o le igoa XR51 na matou maua le afifi styling e suia foliga o le Toyota RAV4. O le faʻaaogaina o le mamanu ua leva o le SUV Iapani, o le faʻaopoopoga o le bumper fou na faia i le ata o le Lamborghini's super-SUV e mafai ona faʻasesēina le tagata e sili ona mataala (pe a tatou vaʻaia mai luma, manino).

Albermo XR51, Toyota RAV4, Lamborghini Urus

O loʻo maua le afifi i vaega e tolu - luma, tua ma itu - e mafai ona faʻatau eseese. O le pito sili ona taugata pito i luma, e tusa ma le 1200 euros, lea e aofia ai le bumper (e le valiina). Mo se faʻaopoopoga e tusa ma le 70 euros, o meaʻai i le agavale ma le taumatau e maua ai se upega meli.

O le pito i tua e aofia ai se vaega o le bumper (e leʻi valiina), faʻatasi ai ma se foliga faʻamalosi, mo le tusa ma le 680 euros. O le itu o lenei pusa sitaili e aofia ai faʻavaa faʻavaa mo le tusa ma le 140 euros.

Toyota "FF"

O le Toyota Prius i lalo o lenei suiga e le mafai ona pasi mo se Ferrari FF, ae o le taumafaiga a Albermo e tatau ona iloa - e le o iai foi le vaega tolu lanu i lenei faʻataʻitaʻiga ma lanu o le fuʻa Italia. Denominated SP42 , o lenei pusa sitaili, e pei ona tatou vaʻai i le muamua, ua vaevaeina foi i ni vaega, e ui lava e na o le lua iinei.

Albermo SP42 Toyota Prius, Ferrari FF

O lea la, i le pito i luma, o le bumper o le protagonist, lea e faʻaaogaina ai le tele o le ea i totonu o le ata o le Ferrari FF - lea na vaʻaia lona tulaga na ave e le GTC4Lusso -, e naʻo le 940 euros. I le pito i tua e mafai ona tatou vaʻaia se ituaiga o faʻasalalauga pito i tua e tau ile 680 euros.

Albermo SP42 Toyota Prius, Ferrari FF

Mo i latou e fiafia i ai, e tatau ona maitauina, e ui i lea, e le faʻamaonia e Albermo le faʻaogaina o faiga e pei o le Toyota Safety Sense faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o nisi o nei elemene (faʻasaga i luma), e ui lava e maua ai foʻi mea e pei o se ufiufi mo le radars ma mea pu'eata e mafai e nei fa'ata'ita'iga ona aumai. O le tau o le sitaili e maualuga…

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili